maandag 30 november 2015

Bonaldo stoelen

Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online.


Verfraaien van uw huis met Stoelen.

Ruim assortiment online bestellen! Alle soorten Stoelen bestel je op beslist. Eetkamerstoelen en Krukken! Het Italiaanse label Bonaldo produceert meubels die perfectie en schoonheid ademen.


Meubels waar de echte designliefhebber bij watertand. De collectie van Bonaldo is vooruitstrevend en loopt altijd voor op de nieuwste trends. Het merk van de stoelen is bonaldo , type mary, nieuwprijs e 3per stuk.


Tot uw beschikking, vaste tafels , uitbreiding tafels , klassieke stoelen en moderne stoelen , de console en keuken ontlasting.

De kunststoffen stoelen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Om tot een dergelijk meubel met al deze eigenschappen (licht en sterk) te komen, heeft Bonaldo de Vieno ontwikkeld in fiberglas gevuld polypropyleen. Een stoel die zowel comfortabel, stabiel en bestand is tegen invloeden van.


Elke set van keuken stoelen of lounge bij het klassiek design of modern vindt u in onze winkel, wordt gekenmerkt door een reeks van comfortabele en functionele stoelen , ideaal voor elk type dineren. Bovendien zijn alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en vakmanschap, gemaakt van lichtere en sterkere materialen, twee gegevens om rekening mee te houden. Afmetingen: hoogte rugleuning 8 zithoogte 5 lengte zitting 4 zitbreedte voor 5 zitbreedte achter 44. De stoelen zijn bekleed met een bordeauxrode stof.


Van zowel de zitting als de rugleuning kan de bekleding worden verwijderd om te wassen. De lange productie-ervaring van Bonaldo leidt tot de creatie van producten van hoge kwaliteit met een constant evoluerend ontwerp. Table, chair, sofa, bed and design complement. Van Til Interieur is dé specialist in wonen, slapen en design, met 15. Ontdek ons unieke assortiment stoelen.


Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Koop Bonaldo Mirta op Arredatutto. Extra korting met overschrijving. Alleen de beste merken voor uw huis.

De producten zijn ontworpen door de beste ontwerpers en vervolgens gemaakt door het team van experts van Bonaldo. De Bonaldo producten worden gemaakt in Italië. Ideeën omzetten in ontwerpen die de eisen van de hedendaagse wereld met succes kunnen interpreteren. De pootjes van de Structure stoel zijn een belangrijk onderdeel van het zitmeubel ontwerp. Ze zijn in kleuren verkrijgbaar.


Dit biedt de mogelijkheid om te kiezen voor contrasterende kleuren zodat het frame een opvallend onderdeel van het ontwerp wordt. De Kayla heeft een totale hoogte van cm. De hogere versie van de Kayla, de Kayla Up, heeft een totale hoogte van cm. De Italiaanse banken en zitmeubels van Bonaldo zijn een onmisbare aanvulling op onze basiscollectie met verlichting, stoffering, stoelen , tafels en kasten. Bij Bonaldo zien we kleuren, combinaties en afwerkingen die perfect aansluiten op de materialen en technieken in onze eigen meubelproductie.


Het blad is van walnoot met daaronder een koper-brons metalen voet. In combinatie met Ketch stoelen van Bonaldo. De Canapee is een officiële verdeler van al deze merken in België.


De designers of ontwerpers zijn al vaak even bekend als de merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts