woensdag 25 november 2015

Paverpol

Paverpol is een decoratie- en textielverharder. Geschikt voor binnen en buiten werkstukken. now and receive it for free! Vind je het leuk om eigengemaakte kunst in huis te hebben?


Maak bijvoorbeeld zelf een mooi beeld.

In mijn workshops, waarbij we gebruik maken van PAVERPOL (een milieuvriendelijke textielverharder) maak je verrassende kunst en dat in relatief korte tijd. Bekijk meer ideeën over Sculpturen, Spaanse danser en Wijnfles kunst. In de veranda geef ik de cursus paverpol. Je kan samen met vrienden, familie of kennissen beelden of schilderijen maken.


In this video, make your own wall decoration. Hang it directly on the wall or make one on a piece of board or a canvas. Het biedt je eindeloos veel mogelijkheden om je creativiteit vorm te geven.


Eigenlijk komt er iedere dag wel een nieuw idee bij.

Het basisfiguur wordt gemaakt van elektriciteitsdraad. Dit figuur ligt voor je klaar als je ’s morgens begint. Je gaat daarna het beeld zelf vormen met aluminiumfolie. Het is geschikt voor binnen en buiten werkstukken.


We zijn echt een wereldwijd merk. Maar (nog) niet in elk land. Drapeer, of wikkel ze om een geraamte en laat het drogen. Na uitharding heeft u een prachtige decoratie, of beel geschikt voor binnen èn buiten.


Een Online Workshop is een cursus die je kunt volgen via je computer,vanuit je eigen huis. Je volgt de lessen in je eigen tempo. Snel en Voordelig bestellen bij De Kwast. Het is een veilig product dat zeer populair is bij kunstenaars en hobbyisten.


See more ideas about Sculpture art, Sculpture and Paper mache sculpture. Dit is een transparante lijmachtige substantie. Wij voegen altijd een zwart pigmentpoeder toe maar er zijn ook andere kleuren mogelijk.


Om het makkelijker te verwerken verdunnen we het altijd met een scheutje water.

Als je het werkstuk buiten wilt zetten moet je tevens een speciale verharder toevoegen. Er worden vaak beeldjes gemaakt van paverpol , pretex, powertex of een andere decoratieverharder of textielverharder. Powertex is een milieuvriendelijk alternatief voor polyester op waterbasis, te gebruiken voor al uw decoraties en kunstwerken, beelden, schilderijen, juwelen etc.


Decopatch kinderfeestje van Tess jaar. Kortom, voldoende ervaring na dagen om eventueel zelf workshops te gaan geven. Veel gebruikt in de hobby branche, van Scandinavië tot Nieuw-Zeeland. Vandaar de webshop in talen.


Via de webshop kunnen consumenten eenvoudig producten bestellen en direct afrekenen via iDeal, CreditCard of Bancontact (voor de Belgische klanten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts