vrijdag 27 november 2015

Gekleurde boenwas

Antiekwas tegen de laagste prijzen. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs.


Meubelwas of boenwas als terpentijnwas, briwax, kalkwas, vloeibare was, bijenwas, paraffinewas en al het andere om uw meubels mee te onderhouden uit voorraad leverbaar. Deze grijze kleurwas is zeer geschikt voor het aanbrengen van een grey wash effect.

Op grofporige houtsoorten werkt dat het best, maar ook houtsoorten van fijnere stuctuur kunnen hier prima mee worden gekleurd. Ik heb hier tamelijk donker eiken gebruikt, op ieder stuk hout kan de uitwerking anders zijn. Met boenwas , kalkwas, colourwax en metallic wax kun je onbehandeld hout kleuren, whitewashen of beschermen en krijtverf een prachtig patina of metallic effect geven. Colourwax Boenwas gekleurd , oliebasis 3ml. Gekleurde boenwas , colourwax of krijtwas in wit, grijs, taupe, bruin en zwart.


Geeft een prachtig resultaat en werkt erg prettig! Lees de gebruikstoepassingen op de beginpagina Boenwas. Tip: Als je met een donker gekleurde was op krijtverf gaat werken, is het verstandig om eerst een laagje blanke boenwas aan te brengen.

Op deze manier verzadig je de poreuze krijtverf met de blanke was en kun je daarna de gekleurde was beter verdelen en doseren. Online Deurbeslagshop - de aanbieder van Meubelwas Diverse kleuren! Om te zien wat de uiteindelijke kleur wordt, kunt u het product beter eerst op een ander stuk hout uitproberen. Het resultaat wordt nog mooier door op het gekleurde hout een gekleurde eindlaag aan te brengen met patineerwas, schellak of kleurolie. Probeer ook hier eerst uit hoe de kleur telkens evolueert.


Echte traditionele vaste boenwas , alleen bestaande uit bijenwas, carnaubawas, gomterpentijn en pigment ( gekleurde versies). Meerdere aanbieders online. Vaste boenwas bevat minder verdunning dan vloeibare was (daarom is ze vast): men koopt dus meer was voor het geld. Boenwas en antiekwas werden van oudsher gebruikt voor het beschermen, kleuren en onderhouden van meubels en houtwerk. Deze unieke gekleurde vaste was van Amazona geeft een subtiele kleur aan blank hout.


Ook te gebruiken voor een prachtig doorleefd effect over hout dat met Amazona kalkwas is behandeld. BRIWAX sneldrogende (kleur)was geschikt voor gebruik op de meeste houtoppervlakten. Unieke samenstelling van Beeswax en Carnauba wax.


De was is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas, carnaubawas e.d.) en zuivere terpentijn en geschikt voor alle houtsoorten. Boenwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Uw nieuwe vloer of meubelstuk verdienen alleen de beste bescherming tegen vocht en vuil.


Bescherm je (antieke) meubels met de Kruidvat Protect Bijenwas. De bijenwas is samengesteld uit natuurzuivere grondstoffen en bevat carnaubawas en bijenwas.

Bio bijenwas, brokken, voor het zelf maken van kaarsen, zeep, cremes, enz. Onderhouds middelen voor suède en nubuck. Suèdeborstel en nubuck blokken om suède op te ruwen. En diverse spuitbussen en deppers om op kleur spuiten houden. Net zoals andere gekleurde boenwas mag ook dit product niet voor de.


Een kleurloze of gekleurde vernis is enkel een oppervlakkige beschermlaag. Meubelwas van gelijke delen terpentijn, lijnolie en bijenwas au bain-marie te. Smelt dit bijeen in een stenen pan tot de was goed is gekleurd : voeg er dan bij. Vergelijk 2klus artikelen van de beste merken, o. Naar gelang de gewenste vastheid van de boenwas voegt men meer of minder van het mengsel toe. Neem gewichtsdeel was en deel terpentijn, voeg hierbij soda aan toe.


Ook hier de was au bain-marie verwarmen, of de was zeer fijn raspen en de terpentijn toevoegen. De boenwas klaart helder op en verkleurt iets naar crèmekleur. In de supermarkt vind je diverse soorten boenwas om je meubels te verzorgen en te voeden. Meestal gebruikt men natuurlijke wassen zoals bijenwas en carnaubawas. Bovendien zijn er naast kleurloze versies verschillende kleuren beschikbaar: mahonie, geel, lichtbruin en donkerbruin, afhankelijk van het meubelstuk dat je wilt behandelen.


Webshop voor Encaustic Art materiaal. De paashaas kleurt niet alleen eieren maar ook de washes van Wiertz Bijenwas Nieuwe producten, de kleur Washes Binnenkort meer info hou de website in de gaten Fijne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts