maandag 23 november 2015

Sierpleister vuller

Sierpleister vuller

Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? Het product is bedoeld voor binnenmuren en droogt wit op. Voor het bijwerken van beschadigingen en scheuren in sierpleister , granol, structuurverf e. Deze sierpleistervuller van Alabastine repareert bijlevend en onzichtbaar alle gaten en scheuren in sierpleister met een maximale diepte van 1cm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Alabastine sierpleister vuller - 3gram online bestellen Alabastine sierpleister vuller - 3gram is eenvoudig en snel te bestellen bij Bullstore. Beschadigd sierpleister kun je gemakkelijk repareren met plamuur. Wanneer je een wand of plafond hebt gemaakt van gipsplaten dan heb je meestal lelijke kieren waar de platen elkaar raken.


Sierpleister repareren met plamuur. Met speciale gipsplaatvuller kun je deze kieren opvullen. Oneffenheden vullen met Alabastine Alles Vuller. Hout voorbehandelen met Alabastine Voorstrijk Vlekken.


Spuitbus vóór gebruik goed schudden. Minimaal minuut, nadat de knikker hoorbaar is. Haal spuitmond van de spuitbus en druk het gewenste rietje stevig in de spuitmond.


Plaats spuitmond weer op de spuitbus. Meer informatie of Online kopen. Spack Vuller rechtstreeks uit tube in de reparatie aanbrengen.


Sierpleister vuller

Na uur droging (bij 20°C) kan Spack Reparatie worden overschilderd. Gereedschap na gebruik schoonmaken met warm water. Opslag en gebruik niet beneden 5°C. Geschikt voor vochtige ruimtes.


Geeft een reparatie met structuureffect. Met dit vulmiddel kunt u zowel blijvend als onzichtbaar, kleine gaten en scheuren tot centimeter per laag in granol en sierpleister repareren. SIERPLEISTER VULLER alabastine sierpleistervuller repareert blijvend en onzichtbaar alle gaten en scheuren in sierpleister. Kant-en-klaar vulmiddel voor het bijwerken van beschadigingen in b. Het is bedoeld voor binnenmuren en droogt wit op. Het is geschikt voor het bijwerken van beschadigingen en scheuren in o. Verwijder loszittende delen.


Sierpleister vuller

Voor een goede hechting moet de ondergrond schoon, droog en vetvrij zijn. Met alabastine sierpleister vuller kun je blijvend en onzichtbaar alle gaten. Heb je al tijden genoeg van die muur met sierpleister of spachtelputz (grove korrelstructuur)? Deze haarscheurvuller van Alabastine volgt de structuur van de ondergrond en repareert de scheurtjes onzichtbaar. De vuller is aan te brengen met een kwast.


Kan je zelf een wand glad maken? Met een goede voorbereiding en duidelijk stappenplan, kan je meer dan je misschien denkt. Als je een beetje handig bent wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts