dinsdag 24 november 2015

Geluiddicht glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Glas is de voornaamste reden dat een ruimte niet geluidsdicht is. Als er een raam in een ruimte is dan kunt u deze enkel geluidsdicht maken door geluidswerend glas te plaatsen. Kwalitatief geluidswerend glas is een gelaagd glas welke is voorzien van een speciale coating. Kosten geluidswerend glas De geluidsisolatie van ISOGLAS doet meer dan alleen geluidsoverlast bestrijden – het isoleert uw pand ook beter tegen warmte.


Het toepassen van speciale gelaagde akoestische glassoorten biedt daarbij ook nog eens een verhoogde veiligheid als aanvulling op de thermische en akoestische isolatie. En uit schuiven, vouwen en schommel geluidsdicht glas. En of geluidsdicht glas buitenkant , commerciële is.


Hoe kun je een raam geluidsdicht maken?

Deze vraag had ik toen ik mijn geluidsstudio thuis aan het inrichten was. Ik heb verschillende manieren geprobeerd. Tiple doet niks aan geluidsisolatie. Wij hebben hier 3v glas , en volgens mij houd dat niks extra geluid tegen. Hier overigens geen probleem want er komt maar af en toe verkeer voorbij.


Ik zou gaan voor dat andere glas , en het verschil tussen dubbel en 3voudig is ook niet zo groot dat je een verschil gaat merken op je stookkosten hoor. De combinatie van het glas en de met gas of lucht gevulde tussenruimte zorgt ervoor dat het geluid wordt afgezwakt. In het Belgische Lubbeek waren zowel de versleten feestzaal als de verouderde bibliotheek al tientallen jaren toe aan vernieuwing.


Merford Special Doors heeft de gebouwen voorzien van geluidsisolerende (vlucht)deuren en brandwerende akoestische deuren. Ook zijn de glazen toegangspuien voor beide gebouwen door Merford geleverd. Welk glas voor geluidsisolatie? Dubbel glas houdt dus veel geluid tegen.


Voor geluidsisolatie werkt een bredere spouw tussen het glas beter. Vijf of zelfs tien centimeter werkt veel beter dan 8-mm. Er is alleen een nadeel: de warmte-isolatie wordt daardoor namelijk wel minder.


Bent u benieuwd naar de kosten en besparing?

Dat verschil van dB-punten lijkt klein, maar in de praktijk vang je nog maar de helft van het omgevingsgeluid op. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. De kenmerken van geluiddicht glas. Bij geluidsabsorberend glas zijn de glasplaten dikker dan gewoonlijk en wordt de holte tussen de ruiten opgevuld met een duurder edelgas.


De scheidingswanden dienen dus als geluidsdichte wanden. Een druk bezet kantoor kan voor nogal wat geluidsoverlast zorgen. Dit komt de productiviteit meestal niet ten goede. Geluidsdichte beglazing isoleert uw huis tegen geluid van buitenaf. Het volstaat om dubbele of driedubbele beglazing te plaatsen.


De dikte van het glas en de afstandhouders kan worden verhoogd afhankelijk van het geluid van buitenaf, maar het gewicht van het venster zal hierdoor groter zijn. Comfort moet echter niet steeds rijmen met soberheid. Voordeel van de volvlak glazen systeemwanden van Awall is dat deze nagenoeg geluidsdicht zijn.


De Online Glasgroothandel. Anyway glazen deuren sluiten rondom volledig af, op de kier van 10mm tussen het Securit glasblad en de vloer na. De glasbladrand vormt het mannelijke (convexe) deel, de aanslag in de deuromlijsting het vrouwelijke (concave) deel. Zelfs bij doorslaande deuren garandeert dit een perfecte afsluiting en positionering.


Gelaagd glas heeft van zichzelf een hoge geluids werende waarde. Indien gewenst kunnen we het gelaagde glas uitvoeren met een geluidswerende folie. Door deze folie wordt de geluidsisolatie dusdanig verhoogd zodat geluidsoverdracht bijna niet meer mogelijk is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts