maandag 16 november 2015

Houten hertenkop

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Groot aanbod tuinartikelen online! Hertenkop hangend met muts bruin cm. Deze hertenkop is gemaakt van hout.


Kleur: Roodbruine houtkleur.

Laatst gescande prijs: € 5Bezoek voor de actuele prijs, productinformatie en voorwaarden de website van de aanbieder. Nieuw Ophalen of Verzenden. Het hert is eenvoudig als een 3D-puzzel in elkaar te zetten met behulp van de bijgeleverde handleiding en online stap-voor-stap bouwinstructies. Houten hertenkop met groot gewei, kerst.


Leuke hertenkop met groot gewei waar lichtjes in gehangen kunnen worden. Kan ook buiten opgehangen worden. Dit stijlvolle houten hertenkop geeft je kamer een gave sfeer. Zoekt u naar een unieke decoratie voor uw muur dan zal deze houten hertenkop u niet teleurstellen, een mooie natuurgetrouwe kop van een Veluws hert.


Met het prachtig en volledig gegraveerde schild komt deze houten hertenkop volledig tot zijn recht en “springt” hij uit de muur.

Het zal niet weerstaan in ieder eigentijds interieur, of het nu. Linnen wandkaart met een print van een hertenkop. Gemakkelijk op te hangen aan het robuuste koord aan één van de twee houten balkjes.


Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Mooie hertenkop om aan de muur te hangen.


Bijzondere muurhanger in de vorm van een hertenkop van. Er zijn diverse soorten hertenkoppen die je aan de muur kunt hangen. Als eerste heb je natuurlijk het echte, dode hert… Zo’n hertenkop is opgezet. Zelf vind ik een dergelijk dierenhoofd aan mijn muur akelig.


Een andere variant is natuurlijk de pluche hertenkop. Maar die zien er wel weer heel erg nep uit vind ik. Zet zelf een trendy houten hertenkop in elkaar: helemaal van deze tijd en super leuk om cadeau te doen als eindejaarsgeschenk of als onderdeel van een kerstpakket. Leuk als decoratie aan de muur (thuis of op kantoor), die vervolgens het hele jaar door kan blijven hangen.


Deze stoere houten hertenkop in zijaanzicht in origami stijl is met zijn strakke lijnen en de combinatie van zijn lichte en donkere houtkleur een echte blikvanger. Leuk om dat plekje aan de muur mee te decoreren en goed te combineren met meerdere andere Houtspul producten. Vind de beste selectie houten hertenkop fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit houten hertenkop voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Een staand decoratie-item, teakhouten loungestoel of hanglamp.

Dit is zomaar een greep uit het brede aanbod meubels en accessoires van PuurTeak. De kwalitatieve houten meubelen bezorgen vandaag de dag veel mensen plezier en comfort. Voor bijna elke ruimte in huis hebben we wel een product in ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts