donderdag 19 november 2015

Muur organiser

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Ontdek ons unieke assortiment tijdschriftenhouders. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Allerlei spulletjes netjes opbergen in deze leuke organiser. De meest bekende muur organizer is de Uten Silo van Vitra. Muur organizers kopen of maken.


De hoge prijs zorgt er alleen voor dat het niet voor iedereen geoorloofd is. Gelukkig zijn er goedkopere betaalbare varianten. Hema en IKEA hebben bijvoorbeeld verschillende muur organizers.


Wat ook erg leuk is, om je eigen DIY muur organizer te maken. Deze praktische, stijlvolle en originele muur organizer maak je in 1minuten.

Perch is een magnetische muur organizer waarin je alles kunt opbergen, van pennen tot aan notitieboeken, van kwasten tot zelfs planten. In dit startpakket zit vierkant magnetisch bord en magnetische bakjes. Het magnetisch bord bevestig je makkelijk aan de muur door middel van de bijgeleverde plakstrips. Organizer voor al je spullen.


Eerst een kwartier je bureau aan kant maken voordat je aan het werk kunt, is met deze organizer voorgoed verleden tijd. Pennen, scharen, notitieboekjes met aantekeningen en meer van spul dat nogal eens rondslingert, krijgen hierin een nieuw onderkomen. Zwart klembord Välbekant (Ikea). Met deze muur organizer kun je al deze tools netjes en overzichtelijk ophangen. Ideaal voor in de bijkeuken of garage, maar ook in een (trap)kast komt hij goed van pas.


Zo houd je meer ruimte over op de grond en heb je alles altijd bij de hand. Dat staat leuk aan de muur en is daarbij ook nog eens praktisch. Gemaakt van hout met een grey wash finish.


Tekst: There is no place like home. Bureau-accessoires voor je kantoor of werkplek thuis vind je goedkoop bij IKEA. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Bevestiging aan muurhaken.


Stof muur organisator modellen zijn meestal niet de beste keuze voor garage toepassingen zoals opknoping gereedschappen, maar dit is niet altijd het geval hoeft.

Bekijk ons assortiment tijdschriftenhouders. Sleutels en andere tools die geen scherpe randen hebben, kunnen worden opgehangen in een stof muur organisator , die vaak wordt gemaakt van heavy-duty canvas of nylon. Gespot in het vtwonen huis: de muurorganizer. Stylist Corrien Flohil kleedde de muur in de kinderkamer aan met deze handige opberger.


Wil jij ook zo’n organizer op de muur ? Je maakt deze namelijk heel eenvoudig zelf. Een kaartenrek vol leuke kaartjes wordt een echte eyecatcher op je muur en een stijlvol magazinerek kan precies zijn wat dat kale hoekje nodig heeft. Bij wehkamp vind je organisers in elke stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts