woensdag 25 november 2015

Nijntje wandklok

Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Analoge klok, super leuk voor in een babykamer of kinderkamer. Ontdek ons unieke woonassortiment online. De winkel van nijntje biedt de meest uitgebreide collectie van nijntje artikelen, voor de allerkleinsten, maar ook voor de grotere nijntje fans.


Voorzien van lichtje voor s nachts, en van een digitale klok. Werkt op AA-batterijen (niet bijgeleverd). Door het houten materiaal oogt een landelijke wandklok erg rustig. Naast houten landelijke wandklokken zijn er ook andere materialen zoals kunststof bijvoorbeeld.


Tegenwoordig zien de kunststof wandklokken er net zo uit als de houten wandklokken.

Grote landelijke wandklokken. Een digitale wandklok kopen of bestellen? Dat doe je natuurlijk online, gewoon bij ons uit het assortiment.


We gaan er voor je mee aan de slag en maken de verzending naar jouw adres in orde. Industriële wandklok kopen. Een industriële wandklok of andere wandklokken kopen? Wij maken het je graag makkelijk om die te bestellen.


Plaats de klok in je winkelmandje en reken die af, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. Je kunt op die manier een industriële wandklok bestellen, om die daarna zo snel mogelijk aan de muur te hangen. Deze wandklok combineert klassieke en moderne elementen zodat deze een stijlvolle aanvulling is op iedere ruimte.


De klok heeft een tijdweergave inclusief secondewijzer en blijft leesbaar tot meter. Daarbij heeft de klok een LCD scherm met temperatuurweergave (in Celsius). Mooie plekken om grote wandklokken op te hangen. Een grote wandklok kun je natuurlijk goed in de woonkamer plaatsen, maar heb je al eens aan de slaapkamer gedacht? Zorg er daar voor dat je ’s morgens meteen weet hoe laat het is, terwijl de klok op een sierlijke manier aan de muur hangt.


Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou.

Het grootste online winkelcentrum. Mooie grote goed lopende klok van nijntje. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Op veler verzoek eens iets voor de kids. Klokje werkt op batterijen (penlites).


Met deze nijntje slaaptrainer leren kinderen wanneer ze 's ochtends uit bed mogen. Als nijntje de oogjes dicht heeft, is het nog te vroeg! Nijntjes eigen kwarts wandklok gemaakt van o. Vergelijk de mooiste wandklokken op VERGELIJK.


Vind de goedkoopste en beste wandklok. Vind je Kinderklokken op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Ook avondbezorging Shop de collectie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts