vrijdag 27 november 2015

Gehaakte hanglamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Goedkope hanglampen op beslist. Laat u inspireren op Home24! Exclusieve en betaalbare design meubels.


Gehaakte hanglamp

Je zocht naar: gehaakte hanglamp ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Een eigen gehaakte lampenkap! Meerdere malen al op Pinterest een gehaakte hanglamp gezien. Op de slaapkamer van mijn ouders hangt ook een lamp met een mooi gehaakt kapje en dat kan ik erg waarderen.


Laten we aan de slag gaan! Leuke tuin en balkon decoratie in lieve kleuren zoals zachtroze, blauw en wit. Bekijk meer ideeën over Haken, Breien. Vind de beste selectie gehaakte hanglamp fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gehaakte hanglamp voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Unieke handgemaakte design hanglamp – gehaakte Jute kroonluchter – 80x60cm – Ibiza style ontwerp Ibiza Lichte Tinten Jute Kroonluchters Eetkamers Deze opvallende design kroonluchter hanglamp is gemaakt van 2meter jute, een natuurlijk materiaal. De Ziggy hanglamp staat prachtig in de kinderkamer. De hanglamp heeft een gehaakte structuur en dit geeft een prachtig, geometrisch patroon op de muur.


De lamp is in hoogte verstelbaar zodat u hem kunt ophangen zoals u wilt. De hanglamp is geschikt voor een lamp met een Efitting, welke niet wordt meegeleverd. Gebruik een LED-lamp om energie. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Gehaakte hanglamp

Hanglampen online bij LIDL. Mooie gehaakte hanglamp gemaakt van ijzer en rattan. En hoe cool is het dan om mijn eigen hanglamp te ontwerpen voor mijn nieuwe hobbykamer.


Een gehaakte lampenkap, die uit kleine Granny Squares bestaat. Het haakpatroon is in het Nederlands en staat op Craft Queens. Zo past een zwarte industriële lamp goed in een industriële woonstijl, maar kan een zwarte hanglamp ook een echte eye-catcher zijn in een wat lichter interieur. Let ook goed op wat voor materialen de lamp heeft, dit kan effect hebben op hoe je hanglamp eruit komt te zien in de kamer.


Gehaakte hanglamp

Alle merken hanglampen online. Vergelijk aanbiedingen en profiteer. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Unieke gehaakte handgemaakte design hanglamp – Jute gedecoreerde kroonluchter – 100x50cm – Ibiza style ontwerp Dit zusje van de Jute kroonluchter is zeker net zo’n opvallend design en heeft ook nog eens wat extra decoratieve elementen. Deze hanglamp is gemaakt van een oude lampenkap en een vintage gehaakt kleedje. Het kleedje is met de hand aan de lampenkap bevestigd. Een uniek stuk van Funky Friday!


Het gehaakte kleedje is wit. Hier vindt u een prachtige collectie originele kinderlampen van o. Taftan, Little Dutch, Juul Design Pakhuis Oost, Taj Wood Scherer en Niermann. Wordt compleet geleverd met kap, lamp, AA-batterij en ophangkoord met snelsluiter. Dit lampje kun je eenvoudig hangen aan balkon, boom, parasol, tent of veranda.


Bij sommige lampen denk je niet 1-2-dat een gehaakte hoes gaat werken, zoals ik ook dacht bij deze bolletjes lampen. Maar het ziet er zelfs heel leuk uit, vooral als elke bol in een ander motief wordt gehaakt zoals hier. De creativiteit spat er werkelijk van af.


Ze worden hier verkocht op Etsy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts