dinsdag 24 november 2015

Klok mintgroen

Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Bent u toevallig op zoek naar een klok met een extra groot display? Deze klok heeft een extra groot display waardoor u de data gemakkelijk van de klok kunt aflezen. Bij deze klok zijn de cijfers dikker dan de wijzerplaat waardoor het 3D effect ontstaat. De witte cijfers zijn gemakkelijk te lezen op de mintgroene achtergrond. Het model is afgewerkt met mooie kunststof rand en witte wijzers.


Grote mintgroene wandklok van hout. Een mooie grote wandklok van hout. De klok heeft romeinse cijfers die duidelijk leesbaar zijn.

De klok is mintgroen van kleur en direct klaar voor gebruik. De Facet klok van Karlsson is gemaakt van kunststof en uitgevoerd in drie mooie kleuren. Namelijk grijs, mintgroen en wit. De klok bestaat uit allemaal verschillende facetten wat hem een design uitstraling geeft. Wauw, wat een eye catcher!


De tafelklok Big Ben van het gave Nederlandse merk By Boo. De Big Ben maakt gebruik van flipovers voor een echte vintage look. Met dit handige product kunnen ze op een leuke manier én weten wanneer ze op mogen staan en tegelijkertijd de tijd leren.


Deze KidSleep Klok is de ideale peuterwekker en kleuterwekker die met een verlicht. Onze klokken hoor je niet tikken want ze hebben een uurwerk dat geen geluid maakt, of ze een secondewijzer op de wijzerplaat hebben of niet. De meeste klokken van IKEA lopen op batterijen. In de afmeting, vorm en kleur van de wijzerplaat is de keuze reuze. Ook kan je kiezen of de wijzers van de klok cijfers of stippen aanwijzen.


Klok kopen Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur? Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt. De Zassenhaus Retro klok is gemaakt van mintgroen staal en wordt geleverd met een AA-batterij.


Alle klokken zijn te bestellen met een secondewijzer in de kleur mintgroen , okergeel, fluor roze, wit of donkergrijs.

Uw keuze kunt u selecteren in het keuzemenu. Afmetingen: Klok Groot ∅cm. Bij de kleine klokken zijn de cijfers erin gestempeld met kleine cijfertjes. Bij de grote klokken zijn de cijfers volledig uitgeschreven in letters.


De superhandige KidSleep kinderwekker combineert de bekende Kid'Sleep formule (met het nog-even-slapen lampje) met een prachtige klok. Hij is eenvoudig op te hangen en weegt 1. Klassieke klokken daarentegen zijn perfect om te hangen in een klassieker interieur. Al deze klokken zijn slechts een kleine greep uit het grote assortiment dat we hebben. Kies er een online of neem een kijkje in onze winkels om daar inspiratie op te doen.


Een stijlvolle, functionele en ook nog goedkope klok vind je bij ons al vanaf €95!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts