vrijdag 27 november 2015

Vt wonen grijs

Vt wonen grijs

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. VTwonen bij Smulderstextiel. Uitgebreid Vtwonen assortiment. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Niet zwart, niet wit, maar grijs ! Deze kleur doet niet onder voor de soms wat excentriekere, andere kleuren. Grijs is een graag geziene kleur voor in huis! Van donkergrijs tot lichtgrijs, van meubels tot vloeren en accessoires.


Er is genoeg kleur voor grijs in huis en grijs past bij elke woonstijl! In deze badkamer is grijs de essentie en wit het accent. Een zelfgemaakt badkamermeubel van mdf voorzien van een hoogglanzende laklaag steekt prachtig af tegen de zacht glanzende muur van tadelakt. Alles voor in en rondom huis.


DIY-ideeën, wooninspiratie, en ruim 45. Voor 23:00u bestel morgen in huis. Geef je huis wat fonQ met een vtwonen Weekplanner A- Grijs Vóór 23:besteld? Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Laminaat Grain grijs 9mkopen?


De nieuwste tinten uit de vtwonen -verflijn. Vanaf begin juli in de winkel, nu alvast een inspiratievoorzetje! Bij KARWEI vind je vt wonen behang met hippe en modieuze dessins waarmee je een muur kunt omtoveren tot een echte eyecatcher. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen.


Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Q gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis ook avondbezorging shop de collectie! Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur.


Kleine moeite en een groots effect! Kies uit 5producten vanaf € 99. Grote collectie woonaccessoires hier! Woonaccessoires tegen de laagste prijzen.


Vtwonen hangmat is een stevige hangmat waarin je heerlijk kunt ontspannen. Deze is makkelijk op te hangen met de metalen oogjes, bijvoorbeeld tussen twee bomen. De hangmat is gemêleerd grijs geven de hangmat een moderne uitstraling.


Afmetingen Hangmat gemêleerd grijs is 2centimeter lang en 1centimeter breed. Wil je een mooi, kwalitatief hoogwaardig vloerkleed voor een betaalbare prijs? Een veelzijdig vloerkleed dat helemaal op de trend zit?


Kies dan voor dit mooie, eigentijdse vtwonen Edge vloerkleed grijs melé mm 160x2cm. Let op: Het karpet is gemaakt van wol, wol is een natuurproduct en kan daarom in het begin pluizen. Lockerkast met deuren, kleur Grijs.


Het is niet voor niets een hit, deze stoere lockerkast uit de collectie van vtwonen. Hij geeft de hal, slaap- of kinderkamer karakter zonder teveel op te vallen. Praktisch is de kast natuurlijk ook. Achter iedere kastdeur schuilen vier opbergvakken die genoeg ruimte bieden voor gevouwen kleding.


Vt wonen grijs

Geschikt dus voor wand én vloer. Voor een stijlvolle retro uitstraling, maar dan in een hedendaags jasje. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts