maandag 23 november 2015

Guess dameshorloge rose

Shop GUESS tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Liebevoll zusammengestellte Blumengeschenke für jeden Anlass mit 7-Tage-Frische-Garantie.


Guess horloges van Siebel Juweliers. Op die manier wil het bekende merk een brede doelgroep bereiken en alleen hoogwaardige exemplaren op de markt zetten. Ze zijn gericht op de zelfbewuste vrouw.

Op zoek naar een stijlvol, luxueus horloge dat je outfit helemaal compleet maakt? En ondanks het feit dat er hele luxe materialen zoals Zwitserse uurwerken en echte diamanten worden gebruikt, blijven het betaalbare horloges. In de Brandfield online shop vind je GUESS dameshorloges, als onderdeel van de collectie GUESS horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop.


Bestel jouw GUESS dameshorloge op een werkdag voor 23:uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Nieuwe artikelen, looks en trends die je niet mag missen.


Onze collectie varieert van klassieke vrouwen horloges tot meer opvallende modellen. Het leuke is dat we voor elk budget een diverse selectie hebben aan dameshorloges.

Met een gouden dameshorloge geef je jouw outfit meteen een chique look. Ben je juist meer fan van stoere dames horloges? Kies dan eens voor een zwart dameshorloge ! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Bij de Bijenkorf ontdek je prachtige analoge GUESS horloges voor dames. De uurwerken schitteren je – letterlijk en figuurlijk – tegemoet, want vele GUESS horloges zijn voorzien van stralende strasstenen. Ga voor een tijdloos zilveren of gouden horloge of stap buiten je comfortzone met een roze of blauwe horlogeband. Een dames sporthorloge van GUESS uit de Brandfield collectie.


Dit analoge model heeft een quartz uurwerk en is voorzien van een edelstalen band met zirkonia details en een ronde kast van RVS met mineraalglas. Het horloge bevat een dag- en datumweergave. Dit dameshorloge is op dit moment direct leverbaar.


Horlogekast: ronde, edelstalen kast, diameter mm, dikte mm Band: rvs stalen armband met vouwsluiting,. Dit goudkleurige GUESS Limelight dameshorloge is een van de limited editions die in samenwerking met de iconische popster Jennifer Lopez worden gelanceerd. Deze variant valt op met haar slangenprint details op de lunet en lerenband met metallic finish.


De wijzerplaat heeft een glinsterende tweekleurige wijzerplaat met een bijpassend motief. Rose goud horloge online kopen? Wil je de beste service, bestel dan jouw rose gouden horloge online in de Brandfield shop.

Betalen na aankoop van je rose gouden horloge is mogelijk via AfterPay. Bestel voor 23:en je hebt je rose gouden horloge de volgende dag al in huis. Ben je op zoek naar een geschikt dameshorloge ? Dan hoef je niet verder te zoeken, want wij beschikken over een groot aanbod in dameshorloges. Het kopen van een geschikt dameshorloge is daarom niet zomaar gedaan. Maak een statement met je dameshorloge.


Ga je voor een subtiel en elegant of sportief en kleurrijk horloge? Horloges laten goed zien wie je bent en wat jouw stijl is. Een sportief type gaat voor een shockproof sporthorloge met vele extra functies zoals een stopwatch en waterproof effect.


Dat doe je bij Quickjewels. Deze jeans waren meteen een enorme hit en zorgden ervoor dat het merk mateloos populair werd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts