woensdag 18 november 2015

Kristalwinkel

Kristalwinkel

Maak een keuze uit de grootste en mooiste collecties glas-en kristal van Nederland. Al het kristal is ambachtelijk vervaardigd in de Koninklijke Kristalfabriek Leerdam. Boek nu een rondleiding glasblazen of een bijzonder arrangement bij de oude Kristalfabriek aan de Linge en neem een kijkje in De Kristalwinkel. Doordat Kristal-Glas onafhankelijk is, vindt u hier de mooiste handgemaakte collectie glaskunst voor aantrekkelijke prijzen. U kunt in onze glas- kristalwinkel ook met VVV cadeaubonnen betalen.


Het Elohim Centre is alles wat je nodig hebt om de Bron in jezelf te vinden. Een spiritueel opleidings- en healingscentrum gelegen op een sacrale krachtplaats met 30. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee.


Edelsteenwinkel Karbonkel in Zeist heeft een groot assortiment aan edelstenen en mineralen, allemaal met hun eigen unieke uitstralingen, geologie en werking. De kristalwinkel is weer prachtig! Wat een mooie stenen bij elkaar! Ik vond de spirituele winkel heerlijk.


Het beste is misschien wel dat je werkelijk geholpen wordt door bekwame mensen, die aandacht voor je hebben. Meer dan soorten multidimensionale edelstenen koop je op elohim-edelstenen. Spirituele webshop voor de gevoelige en bewuste nieuwetijdsmens.


U zoekt mineralen, verfijnd juweel, een leuk geschenk, of speciaal decoratie gegeven, dan bent u bij Cristalina te Brugge aan het juiste adres. De Kristalwinkel In De Kristalwinkel van Royal Leerdam Crystal kun je de uitgebreide collectie van dichtbij bewonderen en kopen. Prachtige objecten van beroemde ontwerpers als Andries Copier, Siem van der Marel en Floris Meydam, maar ook designobjecten van gastontwerpers als Marcel Wanders, kunstschilder Ans Markus en schoenenontwerper Jan Jansen sieren de collectie.


Kristalwinkel

Welkom in de wereld van tijdloze schoonhei de wereld van exclusieve glaskunst, het zuiverste kristal en het mooiste glas uit Leerdam. In deze online glas en kristalwinkel vindt u een grote collectie authentiek Leerdam kristal. Naast de mooie kristal objecten vindt u hier ook glaskunst uit de glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum Leerdam. Een rondleiding door de kristalafdeling van Royal Leerdam is even terug in de tijd. In een kleine groep mag je meekijken met glasblazers die aan het werk zijn.


Bent u op zoek naar iets voor een verjaardag, bruiloft, geboorte, jubileum. U treft in onze glas- en kristalwinkel veel soorten glazen objecten aan die zowel geschikt zijn als glaskunstwerk voor uw eigen verzameling, maar óók om als glas cadeau weg te geven. Het is soms lastig om een geschikt glasdesign object uit te zoeken, vooral omdat wij een zeer ruim glaskunst assortiment hebben. Bonaparte is de winkel voor exclusieve cadeaus in Amsterdam-Oost.


Op zoek naar kristal, serviesgoed of Swarovski sieraden? Kom langs, we helpen u graag. Geneeskrachtige Stenen De (online) Edelstenen Winkel voor een ieder die op zoek is naar speciale edelstenen en kristallen. Ontdek de fascinerende wereld van fossielen, mineralen, kristallen en edelstenen.


Largest collection of Swarovski items. Op deze website verkopen wij diverse restanten en overige artikelen. De KristalWinkel is het voorportaal van de fabriek, het visitekaartje waar de glasmakers van Leerdam hun kunnen laten zien. Ohanna’s World al weer jaar!


Kristalwinkel

De monumentale boerderijen en de straten, met kinderkopjes en oude klinkers, geven het dorp een unieke sfeer. Orvelte is een eeuwenoud esdorp dat in de 10e eeuw is ontstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts