donderdag 5 november 2015

Verticale plantenbak

Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Plantenbak vanaf € op Beslist!


Verticale plantenbak

Bloembakken online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online. Onthoudt ook dat een verticale tuin met aarde, planten, water en andere attributen best veel weegt. Je hebt dan ook een stevige muur nodig om dit gewicht te kunnen dragen.


Een verticale plantenbak die je op een ondergrond neerzet heeft vaak meer ruimte voor aarde en is makkelijker te verplaatsen. Met deze plantenbak combineer je natuur met een urban feel. De plantenbak heeft geometrische vormen en wordt handgemaakt van glas.


Deze plantenbak is ook geschikt om neer te zetten op een tafelblad of bureau. Voor de plantenbak maakt het niet uit, dankzij het materiaal is het een zeer duurzame optie om in huis te halen. Zeer voordelig en snel bij u thuisbezorgd.


Dat is wat er gebeurt als u een verticale plantenbak besteld uit ons assortiment. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Dankzij de modulaire eigenschappen van de stapelbare plantenbakken is een plantenwand tot enkele Mgeschikt voor om zelf te monteren. Bent u ook op zoek naar een originele plantenbak voor aan de muur?


Ontdek dan onze verticale plantenbak. Op bijna elk balkon of in elke tuin kan je wel een verticale tuin maken. Kijk wel even waar je de verticale plantenbakken gaat neerzetten of ophangen en wat je wilt kweken voordat je een systeem kiest. Hierdoor weet je zeker dat je een verticaal tuinsysteem kiest dat bij jou locatie en jou wensen past.


Wanneer je een verticale tuin in bijvoorbeeld een pallet maakt, kun je deze ook eerst horizontaal laten liggen voor een paar weken voordat je hem verticaal tegen de muur zet of ophangt. Stap 7: Wel of geen irrigatie? Je kunt bijvoorbeeld heel goed aardbeien planten in de verticale tuin, die hangen toch wel.


Ook zijn er verticale tuinen kant en klaar te koop die “eetbare wand” worden genoem optimaal gemaakt voor het verbouwen van groenten en fruit. Lees hier meer specifieke tips over hoe je een eetbare wand onderhoudt. Op zoek naar een mooie plantenbak?


Bestel vertrouwd en voordelig online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Onze plantenbakken worden gemaakt van een mengsel van fiberkorrels en kunstklei (fiberclay). Hierdoor ontstaat er een sterke en lichtgewicht plantenbak met een mooie natuurlijke uitstraling. De bloembakken zijn uv-bestendig en winterhard tot een temperatuur van -graden Celsius (bij juist gebruik).


Verticale plantenbakken cm. De verticale tuin staat op dit moment erg in de belangstelling om diverse redenen. Veel groenbeleving op een kleine oppervlakte is een groot voordeel van een verticale tuin.


Met name voor mensen die in een stad wonen, op een flat of in een woning zonder tuin, kan een verticale tuin een mooie oplossing zijn. Verfraai iedere buitenmuur met een oogverblindend mooie plantenmuur door toepassing van verticale plantenbakken. Creeer uw eigen verticale plantenwand binnen of buiten! De verwijderbare potten zijn zeer handig bij het potten en beplanten.


Verticale plantenbak

Geen muurinstallatie nodig, deze verticale plantenbak blijft vanzelf rechtop staan! Zij hebben een plantenbak ontworpen die je verticaal op elkaar kunt stapelen zodat je dus je eigen ontwerp kunt maken. Heb je veel ruimte of weinig?


Je past de hoeveelheid plantenbakken aan jouw balkon aan. De Gardenwall is namelijk een module die je kunt stapelen en naast elkaar kunt plaatsen. Misschien beschik je niet over een grote tuin, wil je gewoon graag binnen wat mooie planten neerzetten of wil je je terras of schutting opsieren: in veel gevallen is een verticale tuin een goede oplossing.


Met een verticale tuin bespaar je ruimte en bovendien vraagt het iets van jouw creativiteit. Betonnen plantenbakken worden vaak gekocht voor een moderne stijl in de tuin, maar je kan kiezen uit allerlei materialen en vormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts