maandag 9 november 2015

Flexa creations

De grootste collectie fauteuils vind je hier! Fauteuils tegen lage prijzen. Zoek naar fauteuil goedkoop op de nieuwe KensaQ. Vandaag vóór 16;uur besteld is Morgen In Huis.


Er zijn drie thema’s: Essential, Atmosphere en Accent. Drie prachtige kleurenpaletten met intense kleuren die ook nog een heel lang hun kleur behouden door de HD color technology. Flexa geeft kleur aan de wereld en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur.


Ontdek prachtige nieuwe kleuren, verbeterde recepturen met HD color technology waardoor kleuren langer mooi blijven en de nieuwe poederachtig matte krijtverf. De watergedragen lak voor binnen is zijdeglans en dekt optimaal. De lak heeft een harde toplaag en is daardoor zeer kras- en stootvast.


De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht. Mooie gekleurde witten en lichte neutralen, die onderling op een mooie manier combineren.


De eigentijdse paletten halen hun inspiratie onder andere uit de modewereld. Daardoor ontstaan contrasterende kleurcombinaties en frisse harmonieën. Flexa Creations Essential staat voor een puur, strak, romantisch of sereen effect. Naast de kleur kun ook voor bepaalde effecten kiezen.


Een prachtige verf met een extra matte uitstraling, ideaal voor op de muur. Op zoek naar Flexa Early Dew muurverf of een van de andere kleuren zoals Creations uit het assortiment? We helpen je online graag inspiratie op te doen of zorgen er bij ons in de winkel in Akersloot voor dat we je daar goed over kunnen adviseren. Verf van Flexa in de aanbieding kopen?


Met onze aanbiedingen voor de muurverf en andere verfsoorten betaal je een zo laag mogelijke prijs. Het beste van twee werelden, bijvoorbeeld als je zoekt naar Strak in de Lak, Creations of Powerdek van Flexa. Discover Philips Led Strip. Ook verkrijgbaar in Sikkens lakken en muurverf.


Flexa creations

Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Doordat de verf zeer goed reinigbaar en schrobvast met kleurbehoud is, is de muurverf ideaal voor ruimten die gemakkelijk vochtig of vuil worden, zoals de badkamer, kinderkamer of keuken. Volop inspiratie waar je ook jouw eindresultaat met anderen kunt delen. Of hashtag de kleurnaam die je hebt gebruikt.


Veel succes met je schilderklus! Je kunt ervoor kiezen om flexa muurverf op hout te gebruiken, maar lees je van tevoren wel goed in. Vaak is de muurverf te har waardoor het op den duur gaat scheuren, omdat het hout werkt. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf.


Flexa creations

De Flexa kleur FLEXA HOME MADE - Wilde Zijde. De kleur FLEXA HOME MADE - Wilde Zijde behoort tot de kleurenwaaier van Flexa maar wij kunnen deze kleur ook mengen in andere verf merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts