vrijdag 20 november 2015

Motip primer zwart

Groot assortiment aan primers. Vandaag bestel morgen in huis! Motip Primer Zwart tot goedkoper. Shop nu alle klus artikelen online. Klus artikelen voor lage prijzen.


Motip primer zwart

Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. De primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. Universele primer voor autolak. MoTip Primer spuitbus is een universele grondverf voor de hechting van autolak en verf op iedere ondergrond.


Spuitbus universele primer is een sneldrogende 1K filler met een hoge dekkracht en vullend vermogen. Dankzij het vullend vermogen is deze primer in staat om kleine oneffenheden in ieder oppervlak op te vullen. Zwarte primer in 500ml spuitbus, zorgt voor een optimale hechting op metaal, hout en kunststof. MoTip primer is een ideale filler voor het vullen van kleine oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden.


Motip primer zwart

Sneldrogend en makkelijk schuurbaar. Het is een sneldrogende grondlaag met een zeer hoge dekkracht. Na droging kan MoTip primer. Aquatic Chronic H4Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.


Het product is geclassificeerd en geëtiketteerd volgens de CLP-verordening. MoTip Lak Zwart is verkrijgbaar in een hoogglans, een zijdeglans en een matte kwaliteit in spuitbussen van 5ml en 1ml en een lakstift van ml. De primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen.


Deze zwarte MoTip spuitlak is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden, is lichtecht en UV-bestendig. MoTip spuitbus zwart is verkrijgbaar in een hoogglans, zijdeglans en mat in grote 500ml spuitbussen. Hoogglans zwart in spuitbus.


MoTip hoogglans zwarte verf is een diep zwarte lak met een ongekend diepe glans. De lak heeft een goede dekkracht, een uitstekende hechting en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden, lichtecht en UV-bestendig en is slijtvast en krasvast. MoTip Velgenlak is verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver, gou zwart (hoogglans en mat) en steel wheel.


Motip primer zwart

Deze hoogglans autolak zwart is ideaal om uw brommer, Motor, fiets of auto te lakken. Gebruik altijd een goeie ondergrond zoals motip primer en voor de beste kwaliteit en stevigheid gebruik dan ook altijd een blanke lak. Spuitbus sneldrogende lak met goede dekkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en. Gereedschap - Verf - Behang.


Alles om te klussen op beslist. Geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Verfspuitbussen, primers , mat zwart , blanke lak en technische sprays zoals remmenreiniger, kruipolie, tectyl, ontvetter enz.


Van het kwaliteitsmerk motip tegen de. Ik heb dus geen enkel probleem en kan me ook niet herinneren dat ik ooit een probleem heb gehad met het spuiten van aluminium. MoTip Hechtprimer voor Kunststoffen heeft een uitstekende hechting en is,zonder schuren, overspuitbaar met alle laksystemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts