woensdag 11 november 2015

Gordijnen opmeten leenbakker

Ruim assortiment, topkwaliteit! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk de populairste artikelen.


Gordijnen opmeten leenbakker

Al verkrijgbaar vanaf €40. Laat ons vrijblijvend opmeten of bestel eenvoudig je gordijnen online. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Praktisch: do’s en don’ts gordijnen bestellen. Je kunt met het licht spelen én ze bieden privacy. Met deze do’s en don’ts wordt online gordijnen bestellen een eitje!


Gordijnen opmeten leenbakker

Gordijnen geven je woon- of slaapkamer sfeer. Leen Bakker heeft een ruime keuze aan dikke en dunnere gordijnstof: van acryl, katoen, linnen en nylon tot polyester en viscose. Al deze overgordijnstoffen worden zowel functioneel als decoratief gebruikt. Omdat je je gordijnen op maat laat maken, bepaal jij de lengte en breedte van de gordijnen en de soort plooi. Een overgordijn of Verduisterend gordijn kan weer perfect gebruikt worden voor een slaapkamer.


Zo kunt u een overgordijnstof laten voeren zodat deze verduisterend is! Voordeel van maatwerk ten opzichte van leen bakker gordijnen. Onze gordijnen worden compleet op maat gemaakt, dit houdt in dat u bepaald hoe deze eruit komen te zien. We hebben een instructievideo en printbare meetinstructies voor je opgesteld. Je ziet zo meteen hoe je een gordijn opmeet.


Deze instructies kun je ook nog eens rustig nalezen door de meetinstructie als PFD-bestand te downloaden. Raamdecoraties koop je óók bij Leen Bakker. Met het stappenplan voorkom je fouten en zie je waar je rekening mee moet houden. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van gordijnen. Hier kun je terecht voor de mooiste gordijnen op maat.


Wil je bijvoorbeeld vitrages voor de woonkamer kopen? Ook de lengte van de vitrages is belangrijk. Denk dan goed na over de kleur. Wil je ze graag tot op de vensterbank of juist tot op de vloer?


Het is slim om dit al van te voren te bepalen. Een vitrage is bij Leen Bakker online te bestellen. Kom dan naar een van onze winkels. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Wanneer je meerdere gordijnen bestelt, is het slim om deze als één bestelling te plaatsen. Hiermee bespaar je namelijk! Tijdens het samenstellen wordt aan de hand van de gekozen opties de prijs van je gordijnen op maat opnieuw berekend. Hiernaast kunnen prijzen van losse gordijnen variëren als er wel of niet meerdere gordijnen worden besteld. Laat je gordijnen eenvoudig op maat maken.


Met onze handige configurator bestel je ze gemakkelijk online. Je bepaalt zelf de lengte en de breedte van de gordijnen en de soort plooi die je graag wilt. Hulp nodig bij het opmeten en bestellen van je gordijnen ? In dit artikel lees je de do’s en dont’s als je gordijnen gaat bestellen.


Nadat één van onze medewerkers alles heeft ingemeten, ontvang je per e-mail de maten en een kortingsvoucher waarmee je de helft van het aankoopbedrag van je inmeetopdracht terug kunt ontvangen (dus per ramen €10). Bij iedere stof op onze website staat vermeld wat de samenstelling van de stof is. Natuurlijke materialen hebben vaak als eigenschap dat ze wat werken, daarom worden ze vaak gemixt met een ander materiaal om ze meer geschikt te maken voor gebruik in gordijnen. Je gordijnen opmeten - Meet vanaf de roede of rails strak en recht tot op de hoogte waarop je de gordijnen wilt hebben. Neem de kortste kant als hoogtemaat.


Laat de gordijnen altijd enkele centimeters boven de ondergrond vallen: zo hangen ze altijd vrij. Plooien zorgen ervoor dat een gordijn mooi ‘valt’. Kies voor een enkele plooi, een dubbele plooi, een driedubbele plooi of een vlinderplooi. Hoe dikker de plooi, hoe meer stof je nodig hebt.


HEMA kan je precies vertellen hoeveel stof je nodig hebt bij jouw afmetingen en gewenste plooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts