vrijdag 13 november 2015

Chopard dameshorloge

Ontdek nu de grote selectie van nieuwe luxe horloges bij Montredo! Tot goedkoper dan de aanbevolen winkelprijs. Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën.


Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. C-reeks haalt Chopard alles uit de kast op het gebied van de horlogemakerij. De horloges van de reeks zijn een hommage aan de oprichter Louis-Ulysse Chopard en worden gekarakteriseerd door klassieke elegantie.

Alle modellen van de collectie hebben manufactuurkalibers die door het COSC zijn gecertificeerd als chronometer. Geschikte Chopard dameshorloges vindt u op Chrono- de grootste marktplaats ter wereld voor luxe horloges. Het merk is waarschijnlijk het meest bekend door de vrij bewegende diamanten in de Happy Diamonds-collectie voor vrouwen en de Mille Miglia-lijn naar de legendarische Italiaanse rally.


Toch is Chopard meer dan dit. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar hun L. C-modellen, die zich moeiteloos kunnen meten met de andere grote Zwitserse merken. Dameshorloges van Chopard. Chopard heeft met de Happy Fish opnieuw een prachtig, zomers horloge gecreëerd.


Het vrolijke uurwerk uit de populaire Happy Diamonds-collectie laat zelfs de minder zonnige dagen stralen, niet in de laatste plaats door de rond dwarrelende diamantjes.

De Happy Fisch van Chopard komt in een kast (millimeter) van staal met roségoud. Chopard -horloges vergelijken en een tweedehands Chopard -horloge kopen of horloges verkopen. Chopard biedt de Imperiale in drie groottes aan: de Small met een diameter van mm, de Medium van mm, en de Large met een doorsnede van mm. Onafhankelijk van de grootte blijft het design in alle gevallen hetzelfde. Een ander kenmerk van de reeks is een edelsteen op de kroon.


Dit kan een amethist, toermalijn of diamant zijn. Chopard laat niet alleen diamanten over de wijzerplaten zweven. Happy Stars van edelstaal zijn het met diamanten versierde sterren, een witgouden maan en een zon van roségoud die over de wijzerplaat glijden. If Chopard is a big-hearted Maison, this is because it has forged a deeply inclusive and sustainable vision of luxury, in time and space.


Shop Chopard tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Chopard. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Exclusieve merk horloges koop je via Luxe Horloges. Het Zwitserse familiebedrijf Chopard weet al meer dan 1jaar de perfecte mix te vinden tussen juwelen en horloges. Naast verschillende wereldberoemde juwelencollecties, heeft Chopard ook een eigen horlogemanufactuur.


Steltman is één van de weinige merken die de juwelen en horloges van Chopard mag verkopen buiten de monobrand boutiques.

Chopard horloge met een karaat gouden kast, band en sluiting. De lunette en wijzerplaat zijn voorzien van diamanten. Zie omschrijving Eergisteren. For the first time, moving diamonds could be appreciated between two crystal sapphire glasses on the face of the watch. Discover the playful Happy Diamonds Jewellery and their iconic moving diamonds.


This collection includes rings, bracelets, necklaces and Earrings. Zum ersten Mal waren bewegliche Diamanten zwischen zwei Saphirgläsern auf der Vorderseite einer Uhr zu sehen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts