vrijdag 6 november 2015

Wandvaas

Design wandvaas van glas Drop online kopen? Door het gat aan de achterzijde kun je deze vaas aan de muur hangen aan een schroef. Alleen geschikt voor water. Ieder exemplaar is anders en is licht geribbeld aan de voorkant door het handwerk.


Ook verkrijgbaar in een kleinere afmeting. Deze wandvaas in de vorm van een luipaard is gemaakt door Quail Ceramics in Engeland.

Zij maken allerlei gebruiksvoorwerpen in de vorm van dieren. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen. You-Tube wandvaas en spiegel in de gimmii shop.


Oh my, dit is toch fantastisch! Deze prachtige met de hand geschilderde giraf hang je aan de muur. Maar staar je daar niet blind op, want dit vrolijke beestje van keramiek is multifunctioneel.


Hier een paar tips: voor planten, voor bloemen, als bestekhouder of als tandenborstel. Op zoek naar Glazen Wandvaas ?

Bestel je Glazen Wandvaas voor Bloemen en Planten gemakkelijk online. Goedkope producten Snelle klantenservice. Leuke wandvaas , niet gemerkt, geen idee uit welke tijd. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Met een mooie vaas of schaal van glas, keramiek of terracotta creëer je een sfeervolle look.


Ook handig om als windlicht te gebruiken. Umbra Vaas Wandvaas - Trigg set van - zilverkleur. Set van diamantvormige wandvaasjes. Ideaal voor luchtplantjes, kleine cactusjes, vetplantjes,.


Umbra - Vaas - Wandvaas Trigg - XL - zwart. Een diamantvormige wandvaas , ideaal voor luchtplantjes, cactussen, vetplantjes,. Volg ons en zie hoe we werken. Je kan je ook hier aanmelden voor.


FLORA is een porseleinen wandvaas die je muur tot leven brengt! Handig voor kleine interieurs en die ene wand die wel wat extra’s kan gebruiken. Met haar lange, smalle ontwerp geeft deze vaas elke bloem of tak een ereplaatsje aan je muur.


Je kunt alle kanten op met de Serax Beatrice Wandvaas. En het leuke is, je hangt ze aan de muur! De Serax Beatrice Wandvaas is verkrijgbaar in maten, door verschillende maten te combineren speels creëer je een speels.

Vind je Vaas op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Ook avondbezorging Shop de collectie! Zij werken nauw samen met een aantal familiebedrijven in Thailand en Sri Lanka die zorg dragen voor het beschilderen van de keramieke beesten. Met deze leuke poëtische wandvaas kun je zeker goed voor de dag komen! Het is niet zomaar een vaas die je hier voor je hebt, nee, het is een heel bijzonder exemplaar dat aan de muur bevestigd kan worden. Leuk voor eens een andere manier om iemand een bloemetje cadeau te doen.


De recycle vaasjes zijn ontworpen om kleine stekjes van planten in te laten bloeien. Deze hangen mooi in een groepje op de muur. Het is erg zeldzaam dat glas, spiegel en hout allen deel uitmaken van eenzelfde design, maar in dit ontwerp oogt het heel natuurlijk.


Elk element neemt op zijn eigen manier een belangrijke rol in, zodat het gezamenlijk in balans is. Aangezien het een nieuw en uniek product op de markt is, hebben wij een interview met de heren gedaan. Geïnspireerd door geometrische vormen heeft de Scandinavische designfabrikant Umbra een wandvaas gecreëerd dat de moderne woonwerelden net dat beetje meer geeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts