maandag 16 november 2015

Mare artifort aanbieding

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Specialistisch advies nodig? De nieuwste meubel trends online!


Deze bank is leverbaar in vele opstellingen en u heeft de keuze uit een groot assortiment stoffen en leersoorten. Beschikbaar in uitvoering van stof Amdal 180.

Dat maakt dat deze bank zowel in een moderne als klassieke omgeving zijn weg wel zal vinden. Artifort Mare zits banken. Mare beschikt over robuuste flanken en een slanke pootconstructie die helemaal doorloopt tot in de romp. Ook is de Mare bank leverbaar met losse rugkussens. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De 5-zits bank Mare in uitvoering stof Amdal 180.

Een prachtbank voor een subtiele prijs. Kom hem bekijken in de Gilsing Wonen. Bekijk alles met artifort mare ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Een tijdloos design en een heerlijk comfort gecombineerd.


Toonaangevend op het gebied van exclusieve design meubelen. Typerend voor het bedrijf zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen. De bank heeft een mooie hoge zithoogte en een strakke en minimalistische vormgeving. De collectie bestaat uit een poef, fauteuil, loveseat, 2-zits, 2-zits, 5-zits, 3-zits, hoekbanken en een.


In dit ruime assortiment vindt u o. De producten zijn voornamelijk showroommodellen of beursmodellen, ze zijn dus wel bewonder maar nooit écht gebruikt. Verschillende meubelen zijn te zien in het Museum of Modern Art en het Centre Pompidou. De meubels zijn ontworpen door topdesigners als Pierre Paulin, Geoffrey Harcourt en Patrick Norguet.


De Mare heeft een tijdloos uiterlijk, een no nonsens bank. Mare is in vele varianten verkrijgbaar: poef, fauteuil, loveseat, 2-zits, 2. En dan is er ook nog de uitbreiding More Mare die ongekende mogelijkheden biedt. Er is ook een passende salontafel, Mare T.

En een iets nonchalantere variant, Mare Romance. Programma banken en stoelen met zeer veel mogelijkheden qua maatvoering. Begint bij een fauteuil maar je kunt er ook een complete hoek in kiezen. Prijs op basis van de 204cm brede versie in prijsgroep C. Fraai RVS gepolijst onderstel.


Interieurhof scoort een 4. En dat zie je direct terug in het herkenbare assortiment. Dit populaire Nederlandse merk staat bekend om haar tijdloze banken en stoelen, veelal in vrolijke kleuren. Het is een ingetogen ontwerp met strakke lijnen en subtiele details.


Kenmerkend voor het ontwerp zijn de ranke sledevoet die van uit de achterzijde doorloopt tot in de voorzijde van de bank. De slanke pootconstructie geeft een extra accent aan de bank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts