dinsdag 10 november 2015

Bedrukte katoenen stof

Goedkope stoffen én Snel in huis! Katoenen stof van kwaliteit. Bekijk nu het aanbod op onze site. De grootste stoffenwinkel van Nederland. Voor 20:uur bestel vandaag nog verzonden.

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Mooie kwaliteit en scherp geprijsd. Stoffen met retro prints, een kinderdesign, stoffen met sterren, stoffen met bloemetjes, dieren prints en nog veel meer bedrukte katoenen stoffen online te koop in onze online stoffen winkel!


Bedrukte katoenen stoffen bestellen. Bleken niet mogelijk, wasbaar op graden met de normale was, warm strijken en niet in de droger stoppen! Geschikt voor contact met de huid en getest op schadelijke stoffen.


Deze gedrukte stof bevat geen Azo kleurstoffen, allergie verwekkende kleurstoffen, loo cadmium, en formaldehyde.

Met de allernieuwste machine(s) printen wij nu haarscherp op zes verschillende soorten stof. Te koop in verschillende motieven. Bij de Stoffenkraam altijd scherp geprijsd.


Op deze pagina vindt u ons assortiment van bedrukt katoen. Meer dan 1verschillende stoffen in allerlei dessins vindt u in onze webshop. Onze katoenen stoffen online zijn goedkoop, maar van goede kwaliteit.


Wij verkopen katoen stoffen online van de merken Stenzo, Abacadabra en Dapper Collection. Wij proberen onze collectie katoenstof zo actueel mogelijk te houden, zodat u bij ons altijd de nieuwste katoen online kunt vinden. Hierdoor is het een populaire kledingstof. Veel toepassingen Van katoenen stof kunt u bijna alles maken. Van decoratie, interieur aankleding tot babykamer inrichting.


Het is een heerlijke hobbystof om eigen creaties mee te maken. Dé online stoffenwinkel met bedrukte en effen katoenen stof. Stof bedrukken met je eigen full color design.


Wil jij altijd de meest unieke prints en stoffen in jouw shop of kraam? De mogelijkheden zijn nu eindeloos.

Dan ben je bij Drukzo aan het juiste adres. Je hebt keus uit diverse soorten katoen, voor ieder wat wils en altijd tegen de scherpste prijzen. Zoek je katoenen stoffen met print, dan heb je weer de keuze uit verschillende soorten bedrukkingen.


Denk hierbij aan katoen stof met bloemen en katoen stof stippen. Ook verkopen we katoen satijn en uni katoenen stoffen. Zeker wanneer je jouw stoffen tas voorziet van een te gekke print! Laat een stoffen tas bedrukken met jouw logo en kies de kleur die past bij jouw huisstijl. Zo heb je een accessoire én reclamedrager in één.


Tricot is een bijzondere stof. De meeste stoffen worden namelijk geweven. Echter wordt tricot stof niet geweven maar gebreid waardoor tricot rekbaarder is dan de meeste katoenen stoffen. Koop deze luchtige katoenen stof die geschikt is voor het zelf maken van kleding.


Tevens zijn katoenen stoffen erg absorberend en kunnen ze tot wel van hun eigen gewicht aan vocht opnemen, zonder dat de stof vochtig aanvoelt. Hydrofiel stof heeft een zeer goede vochtopname. Vandaar dat katoenen stoffen erg aangenaam zijn voor de warmere jaargetijden. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen.


Zo vindt u in ons assortiment onder andere draagtassen van katoen, canvas, linnen. En wilt u de tassen bedrukken ? Dan bieden we u een maatwerk service waarmee u de bedrukte tassen snel en met de gewenste opdruk in huis heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts