donderdag 26 november 2015

Digitale wekker op batterijen hema

Specialistisch advies nodig? Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Wekkers vanaf €vind je op beslist.


Digitaal of analoog, op hema.

Voor 21:bestel is morgen. Een snoerloze digitale wekker met LED-verlichting en een snooze-functie. De zwarte wekker met afgeronde hoeken werkt op 3x AAA (LR) batterijen , deze zijn niet inbegrepen.


Om batterijvermogen te sparen, dooft het display in rust. Wie weet waar een digitale wekker te koop is op batterijen. Er is geen stroomaansluiting aanwezig.


Deze Braun zendergestuurde digitale wekker heeft een duidelijk LCD display en de tijd kan ingesteld worden in 24- of 12-uurs aanduiding en is gemakkelijk in te stellen.

Indien de wekker op batterijen werkt is het display niet continu verlicht. Bij deze klok zit tevens een adapter meegelever waarmee de achtergrond wel permanent verlicht is en. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. De goedkoopste Batterijen voor elk apparaat!


Vandaag besteld morgen in huis. Bestel nu uit ons uitgebreide assortiment batterijen. Meer tijd voor samen spelen! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.


Onder de digitale wekkers bevinden zich diverse projectiewekkers: wekkers die de tijd op de wand of op het plafond kunnen projecteren. Zo kunt u zelfs diep in de nacht eenvoudig en snel zien hoe laat het is. Van ieder merk een digitale wekker. Wij hebben een ruim aanbod digitale wekkers in alle soorten en maten.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor wekker op batterijen. Info over wekker op batterijen. Allekabels, véél meer dan alleen maar kabels!

Hier vindt u ons steeds groeiende aanbod digitale wekkers. Uitrusten is heerlijk op vakantie, maar voor wie op tijd uit de veren wil, is een reiswekker onmisbaar. Omdat je op reis niet altijd de beschikking hebt over een stopcontact, is het handig om te kiezen voor een wekker op batterijen. Verder zijn een klein formaat en licht gewicht ook prettig, zodat je de wekker moeiteloos meeneemt.


Een digitale wekker met LED-verlichting en een snooze-functie. De wekker heeft een adapter met snoer, maar als de stroom uitvalt, neemt de batterij het over. Werkt op 1x AAA batterij. Hema gekocht maar daar was ie wel ca euro goedkoper. Naast analoge modellen heeft HEMA ook handige digitale wekkers.


Deze nemen weinig ruimte in op het nachtkastje, maar geven wel duidelijk de tijd weer. Sommige van onze wekkers zijn heel milieuvriendelijk. Ze werken namelijk op water.


De vierkante wekker is vervaardigd uit plastic en bevat bamboe elementen. Hierdoor zal de digitale wekker zeker niet misstaan op jouw nachtkastje, bureau of aanrecht. Deze digitale wekker laat zowel tijd als temperatuur zien via een display.


Wij zoeken steeds naar een mooie mix van klassieke analoge en moderne digitale , maar ook bijzondere design wekkers , van leveranciers uit heel de wereld. De merken die wij voeren zijn o. Daarom is het hebben van een wekker die volledig past bij jouw wensen van groot belang. Kies voor een lichtwekker om op natuurlijke wijze te ontwaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts