donderdag 12 mei 2016

Afgietdeksel

Bespaar tot wel via kiesproduct. Een afgietdeksel is een halve deksel met gaatjes. Het deksel zet u vast op de rand van de pan, wat het afgieten eenvoudiger en veiliger maakt. Het deksel biedt ondersteuning als u weinig kracht in uw handen of armen heeft of maar één hand kunt gebruken. Deze GEFU afgietdeksel Resisti is stijlvol en praktisch.


Het innovatieve ontwerp garandeert dat het voedsel in de pan blijft zitten.

Kan ook gebruikt worden op potten of kommen. De afgietdeksel is gemaakt van roestvrij staal met kunststof handvaten. Geschikt voor de vaatwasmachine. Maak het jezelf een stuk gemakkelijker met een afgietdeksel voor jouw pannen.


Daarmee wordt het afgieten van pasta, rijst en aardappelen een stuk eenvoudiger én veiliger. Je loopt namelijk minder risico kokend water over je handen te krijgen, wel zo prettig. Door het deksel op je pan te klemmen, giet je het overtollige water zonder problemen in de gootsteen.


Hoe giet je op een veilige manier het kookvocht af? Afgietdeksel Daar sta je dan met die zware pan in je handen.

Met deze handige afgietdeksel. Deze afgietdeksel van Ibili is ideaal voor het veilig afgieten van bijv. Tijdens het afgieten houd je de afgiethulp op zijn plaats door deze samen met de pangrepen vast te houden. Deel uw product ervaring en plaats een review. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-. Oldenhof afgietdeksel rvs. Hierbij blijft de inhoud in de pan en ontsnapt het kookvocht. Trek de klem naar achter en klem de afgietdeksel vast op uw pan of kom. Door het veersysteem is de deksel geschikt voor pannen met diverse diameters.


Het afgietdeksel maakt voor mij het afgieten van gerechten veel eenvoudiger en wat fijn is, is dat het om diverse grootte van pannen kan. Met enige verbazing heb ik ondervonden dat een steeds terugkerende handeling zoveel eenvoudiger is geworden. Fijn is ook dat het afgietdeksel op meerdere grootten van pannen bruikbaar is.


Koop en verkoop afgietdeksel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Op zoek naar een keukenhulp die het scheiden van vocht en voedsel nog makkelijker maakt? Plaats de afgietdeksel aan de bovenkant van de pan en giet zo het water in de gootsteen.


Door de deksel onder de rand te vergrendelen, werd het mogelijk om overtollig kookvocht eenvoudig en veilig af te gieten.

Een slimme gedachte die jaren later bekroond zou worden. Heel betaalbaar, maar realiseer je wel dat je bij dit hulpmiddel altijd handen nodig hebt. Een vergiet is overbodig geworden. Houdt de deksel over de pan en gieten maar. Geef bij uw bestelling aan welke kleur u wil hebben.


Ideaal voor het snel en eenvoudig afgieten van al uw pasta, groente, rijst etc. Plaats het afgietdeksel op de pan, trek de ring tot aan de rand en fixeer deze over de rand van de pan. Het flexibele afgietdeksel past op pannen met een diameter van - cm. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK.


Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts