woensdag 25 mei 2016

Gingko cube clock

Belcellen voor kantoor en andere akoestische oplossingen. Levering in heel Nederland. Korting - Gratis verzending. Gingko Cube Clock tot goedkoper. MI Square Bluetooth Speaker.


Gingko cube clock

Het klokje kan zowel de tijd als de temperatuur aangeven op het display op de voorzijde. Totdat je hem aanraakt, in je handen klapt of met je vingers knipt. De tij datum en temperatuur worden afwisselend weergegeven op het display aan de voorzijde. Via de knopjes op de achterkant stel je het alarm in.


Dit alarm gaat af door middel van een zoemer. View and Download GINGKO CLICK CLOCK manual. CUBE 系列产品) 5, 如您用适配器给 CUBE 系列的 CLICK CLOCK 供电时,请务必用. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De Cube Click Clock wekker zit in een slimme kubus met hout fineer afwerking.


Om de tij datum of temperatuur te zien, tik. Unsubscribe from round shop? Get it as soon as Tue, Sep 24. Ginkgo biloba van alle merken!


Bestel Uw Producten Voor uur en Krijg Ze Morgen Thuisgeleverd! Music click clock Alarm Clock pdf manual download. Wählen Sie ihr Bedienungsanleitung hier aus. Dit merk ontwerpt elite milieuvriendelijke en energiebesparende producten, die ervoor zorgen dat de tij datum en temperatuur op je wekker tevoorschijn komen bij een lichte aanraking of door een knip met je vingers. Het lijkt of de cijfers op de houten kubus zweven maar dat i. Het welvarende bedrijf heeft een frisse kijk op moderne technologie en we.


Gingko cube clock

In tegenstelling tot het ontwerp zijn alle kenmerken en functies van de Click Cube wekker allesbehalve minimalistisch: de kubusvormige wekker geeft niet alleen de tij maar ook de datum en temperatuur automatisch in rotatie weer. Als dat te veel informatie is, kunt u de Click Clock Cube zo instellen dat ook alleen de tijd wordt weergegeven. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Just click your fingers, clap your hands or gently tap your bedside table and the time, date and temperature will alternately appear for you in green LED colour. This alarm clock can display either the time, date or temperature.


Op het eerste oog lijkt het alsof het gewoon een kubus is, maar zodra je. In eerste instantie lijkt Cube Click op een decoratie stuk, maar knip met je vingers dan zie je dat. Free Delivery on orders over £50. Große Auswahl Top Marken Stark reduziert Top Qualität Die neusten Trends Jetzt günstig. De tijd lijkt te zweven op dit stijlvolle, slimme en functionele houten wekker blokje.


Gingko cube clock

Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt ook voor een lange batterijduur en veel comfort. Delivery Estimate days Delivery date is approximate and not guaranteed. Countries Shipped to Canada,.


Bekijk alle specificaties of ga direct naar de beste deal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts