woensdag 25 mei 2016

Behang voorbeelden

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Interieurvoorbeelden behang.


Voorbeelden van behang dessins toegepast in diverse kamers zoals de eetkamer, woonkamer, kinderkamer en hal. Volop behang toepassings-ideeën ter inspiratie voor uw eigen interieur.

Verwisselbaar behang is ontzettend handig. Als je het zat bent haal je het er zo weer af. Je kunt er een muur mee behangen , of een meubelstuk. Ook erg mooi is een statement muur. Eén muur in huis die opvalt en net wat anders is dan de rest.


We laten je een paar prachtige voorbeelden zien van verwisselbaar behang. Soorten behang en hun eigenschappen. Welk type je best gebruikt hangt af van het gewenste effect, de ondegrond en de duurzaamheid.

Een overzicht van alle soorten behang met voorbeelden en weetjes vind je hier. Bij het kiezen van behangpapier is het ook belangrijk rekening te houden met bestaande meubelen en materialen. Onderstaand zie je alvast enkele leuke voorbeelden van inrichtingen met hip behang. Als het badkamer behang in contact komt met spatjes water, zullen deze netjes opdrogen.


Condens kan niet doordringen tot de lijm, waardoor het behang nooit zal loskomen. Bovendien is vinyl behang sterk: je hoeft niet te vrezen voor scheurtjes. Al deze eigenschappen maken dat dit behang perfect is voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Sloophout behang in blauw, wit of roze?


Doe inspiratie op met voorbeelden van steigerhout behang. Met het luxueuze behang van Versace, A. Behang kopen met sloophout motief doe je hier. Creation, Porsche Design, Esprit Home of Brigitte Home, geef je jouw woonkamer een uitstraling van luxe en sfeer. Haal een Caribisch strand in huis, de skyline van New York of droom weg bij twee prachtige olifanten op kamervullend behang.


Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur. Kleine moeite en een groots effect!


Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen.

In bovenstaand voorbeeld bootst het behang steigerhout na. Dankzij de hoge kwaliteit van het papier valt het niet onmiddellijk op dat het slechts gaat om behangpapier. Ideaal om een speciale sfeer te scheppen in de slaapkamer.


Met fotobehang van natuurbeelden kom je volledig tot rust. Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Met behang kan je namelijk heel eenvoudig een bepaalde sfeer creëren in de ruimte.


Er zijn namelijk super soorten, patronen en kleuren verkrijgbaar, waarmee je de toon kan zeggen in elke badkamer! Hieronder lees je wat de mogelijkheden zijn van behang in de badkamer en we laten de mooiste inspiratie voorbeelden zien. In talloze artikelen, of het nu gaat om modebladen of marktstudies, is de heropleving van behang een hot topic. Wij printen jouw eigen foto op behang en maken fotobehang op maat.


Wij hebben al vele voorbeelden voorbij zien komen zoals een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts