vrijdag 6 mei 2016

Veveo ac plus 9010

Keuze uit alle merken online! Voor de laagste prijs op Beslist. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Snel droog, mooie matte glans, goede dekking.


Veveo ac plus 9010

Kan toegepast worden op schuurwerk, beton, pleisterwerk, metselwerk en gipskartonplaten. De muurverf kan ook gebruikt worden voor het overschilderen van bestaande. Schrijf de eerste review over dit product.


Veveo Collix AC plus muurverf in RAL. Webshop met vrijwel alle verfmerken van. Niet vergelen was- en schrobbaar, ademen snel droog, niet verzeepbaar. Deze muurverf staat bekend om zijn snel droging, mooie matte glans en goede dekking. Alleen in de winkel af te halen!


Veveo ac plus 9010

Binnen, op voldoende droog schuurwerk, beton, pleisterwerk, metselwerk, gipskartonplaten, hardboar zachtboard en beschermd buitenwerk. Emissievrije dispersiemuurverf. Niet toepassen op een gesloten ondergrond en wanden waar vocht kan condenseren.


Terug naar productoverzicht. Acrylaatdispersiemuurverf voor binnen- en beschermd. Vind hier alle deals in National! Bestel goedkoop bij Goudverf.


VEVEO Collix AC Plus Mat is een matte acrylaatdispersie muurverf voor binnen en beschermd buitenschilderwerk. Daarnaast biedt de verf een mooi mat eindresultaat. De toevoeging Saan de naam Collix AC Plus betekent verder dat deze verf extra beschikt over schrobklasse wat betekent dat hij ‘zeer goed’ schrobvast is. De woning is nu klaar om bewoond te worden!


Beschikbaarheid : op voorraad. Toepasbaar op Voldoende droog schuurwerk, beton-, pleister- en metselwerk, cementgebonden plaatmaterialen enz. Heel veel behang en wanddecoratie. Nu dus in wit en in kleuren leverbaar. Bij procoatings leveren wij verf van het merk VEVEO …. Verkrijgbaar in alle kleuren: lt.


Uitstekende hechting op geschikte ondergronden. Watergedragen, zijdeglanzende. Ga je voor een witte, groene, blauwe of een zwarte kleur kleur ? Matte muurverf op basis van co. Wat je ook wenst, wij hebben het!


De verfspeciaalzaak voor de vakman en doe-het-zelver in Heesch en omstreken. Verkoop van professionele verf,verfbenodigdheden en behang. Sikkens,Sigma,Wijzonol en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts