dinsdag 3 mei 2016

Radio met sleeptimer

Specialistisch advies nodig? Vergelijk voor de laagste prijs! Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen.

Altijd korting op je basisverzekering. Op zoek naar een Wekkerradio met Sleeptimer ? Door de sleeptimer gaat de radio automatisch uit na 1 3 of minuten. De wake up timer schakelt de radio automatisch weer. Luister overal naar al uw favoriete stations met deze draagbare DAB digitale radio.


De radio biedt de optie meerdere voorinstellingen te programmeren. Luister naar muziek om in slaap te vallen Sleep Timer zet het volume langzaamaan zachter en zet dan de muziek uit.

Het werkt net zoals de Sleep Timer op bijvoorbeeld een stereo of TV. Gebruik je favoriete muziekspeler, of zelfs ! Radio luisteren kan op verschillende manieren. Je kunt een oudere radio kopen met alleen een FM radio , maar ook nieuwere modellen met meer functies. Of een internetradio, waarmee je duizenden internationale radiozenders ontvangt.


Hoe combineer je een radio en losse cd-speler met elkaar? Zo ontvang je de radiozenders via DAB, een AM- of FM-frequentie, maar luister je net zo eenvoudig naar een origineel of gebrand cd’tje. Ondersteuning van UPnP audio streaming, Bluetooth, Spotify Connect en Multiroom functionalitieit!


Dit alles in een geweldig design gecombineerd met indrukkende geluidskwaliteit dankzij het 2. DAB is een Europees systeem dat een digitaal radio -signaal mogelijk maakt en staat daarom ook bekend als Digital Radio. Zo heb je altijd en overal de beschikking over meer radiozenders met een ruisvrije ontvangst. Bovendien ontvang je met een DAB radio extra informatie over de muziek die je luistert, maar ook sport-uitslagen en filemeldingen.


De hele radiowereld in één app - luister naar meer dan 30. Radio met mp3-speler Een andere praktische oplossing is een draagbare radio met mp3-speler. Met een internetradio (ook wel webradio of Wi-Fi radio ) heb je met recht een wereldontvanger.

Mits je online kunt via een thuisnetwerk of een wifi toegangspunt. Zo ja, dan heb je de beschikking over meer dan 13. Internet radio is de nieuwe revolutie op radiogebied.


De Philips- radio speelt de muziek gedurende de ingestelde tijd af. Vervolgens gaat het apparaat over op een stroombesparende, stille stand-bymodus. Met Sleeptimer valt u in slaap met uw favoriete radio -DJ op de achtergron zonder dat u schaapjes hoeft te tellen of u zorgen hoeft te maken over onnodig stroomverbruik.


Verbind de radio met je netwerk en zoek op land of genre. Vind gemakkelijk de voordeligste senioren radio producten. De tijd en het alarm stelt u eenvoudig in met de drie knoppen op de voorkant.


Met muziek wordt werken leuk, of je nu aan de afwas staat of aan de werkbank in je schuur. Een portable radio en CD speler neem je makkelijk met je mee, en zo hoef je nooit iets te missen van je favoriete radioprogramma. Ook op vakantie, in de tent of op het strand kun je gezellig muziek luisteren met je eigen portable radio en CD speler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts