maandag 30 mei 2016

Eetbare wand

Waar komt die heerlijke geur en smaak vandaan in je gerechten? Er zijn 4x5=kweekzakken (liter) uitgespaar waar een heel jaar groenten, kruiden of bloemen in kunnen groeien. Raja Trading staat klaar voor iedere kweker. Wij bieden een brede range van kweekspullen aan voor het gehele kweekproces.


Ik zou het zelf een verticale makkelijke moestuin hebben genoem want nu denk ik aan eetbaar gips, maar ach.

De eetbare wand is overigens niet alleen geschikt voor ouderen, maar ook rolstoelgebruikers kunnen de eetbare wand gebruiken. Alle planten worden met zorg geselecteer zodat u er optimaal van kunt genieten. De wand wordt geleverd inclusief perkplanten, liter potgrond maar excl. Een eetbare wand is een hangend element dat je aan je muur of je schutting kunt bevestigen. Ideaal dus wanneer je geen ruimte hebt in je tuin om kruiden en groenten te verbouwen!


Uit onze collectie eetbare planten. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.

Wanneer u een irrigatiecomputer met vochtigheidssensor tussen de eetbare wand en uw kraan plaatst, wordt de bewatering automatisch geregeld. De wand is vrij van ftalaten en BPA’s die schadelijk zijn voor de voedselgezondheid. Wist je dat… tal van bloemen eetbaar zijn en dus prachtig en decoratief zijn in zomerse salades.


Voortaan kan je geur en kleur in de tuin combineren met heerlijke keukengerechten. Natuurlijk kunnen we het hier hebben over alle eetbare bloemen maar laten we ons vandaag beperken en het enkel hebben over de bloemen die ook nog een heerlijk zijn van smaak. Wilt u thuis uw eigen kruiden en groenten verbouwen maar heeft u weinig ruimte in uw tuin of helemaal geen tuin?


Moestuin door Mitchell Huizen. Creƫer een eetbare wand met de verticale kruidentuin. Met een eetbare wand kunt u verticaal tuinieren!


De wand heeft naast de kweekzakken nog halve vakken, bedoeld voor gereedschap maar groot genoeg voor kleinere planten. Als je de kleinere kweekzakken voor plantjes wilt gebruiken, dan kan je het druppelsysteem uitbreiden met deze druppelaars. De eetbare wand groot word verpakt in een doos GRATIS geleverd en heb je in een mum van tijd je eigen groene wand. Eetbare planten Kruiden Kruidentuin.


In de herfst is veel te zien in de tuin, maar je moet het wel willen zien: Bladeren die verkleuren, twijgen die weer tevoorschijn komen en de moeite waard zijn om te. Het is nu bijna de tijd om de wortels te oogsten mits de grond niet zo hard is zodat je schep breekt. Van de zaden is olie te persen wat veel werk is voor weinig olie.

Hierin verbouw en oogst je heel makkelijk zelf verse tomaten, sappige paprika’s, biologische munt, knapperige worteltjes, knisperende sla en paksoi en diverse eetbare bloemen zoals begonia of anjers. Groente en kruiden aan een wand ! Lekker eten uit eigen tuin? Verticaal tuinieren kan zelfs op een balkon van een appartement. Bovendien is tuinieren op hoogte ergonomisch gezien veel prettiger dan tuinieren op de grond.


Zo heb je altijd alles binnen handbereik. Leuk dat je onze site bezoekt. Deze website maakt gebruik van cookies. Geef hier aan welke cookies we.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts