dinsdag 17 mei 2016

Hout kleur

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Het kan nodig zijn om hout op kleur te brengen. Dit geldt voor nieuw hout maar kan ook gelden voor hout van een oud kastje dat behandeld is met de verkeerde afwerklaag die eerst verwijderd is.


Hout kleuren doen we dus met beits en niet met welke was dan ook.

Er zijn veel mensen die denken dat hout met was gekleurd wordt. Zo heeft elke houtsoort zijn eigen specifieke kleur. De natuurlijke kleuren van hout zijn prachtig, echter worden ze vaak aangetast door de onjuiste behandeling of intensief zonlicht.


Deze prachtige natuurlijke wassen bevatten zoveel pigment, dat een was is ontstaan waarmee je weldegelijk kleur kunt geven aan nieuw hout of aan oude meubelen die zijn verschoten door de zon. De kleur van hout hangt veelal samen met kleurstoffen in bepaalde cellen. U zult verbaasd staan van de dekkingskracht van deze kleurwas.


Er zijn negen kleuren verkrijgbaar waaronder grey wash en whitewash, maar er is veel meer. Geef uw Douglas hout optimale bescherming met een van onze kleur beitsen.

Hoge kwaliteit beitsen voor de beste finishing touch van uw hout. Kies uit kleuren , óók. Met boenwas, kalkwas, colourwax en metallic wax kun je onbehandeld hout kleuren , whitewashen of beschermen en krijtverf een prachtig patina of metallic effect geven. Om hout te behandelen zijn er een aantal producten beschikbaar op de markt. Deze producten zijn onder te verdelen in de volgende categorieën: Olie, was, beits en lak.


Hout behandelen met één van deze producten is niet alleen goed voor het uiterlijk maar is ook noodzakelijk om de werking van het hout tegen te gaan. Bekijk alle kleuren van Sikkens beits kleuren - kleurenwaaier. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Bij Praxis kun je kiezen uit diverse kleuren dekkende beits, bijvoorbeeld zwart, grijs of antraciet beits. Wil je graag de natuurlijke kleur van het hout laten uitkomen? Transparante beitsen beschermen het hout en waarborgen de oorspronkelijke kleur.


Hout is eigenlijk al prachtig in zijn eenvou maar wij houden van veranderingen en gaan graag mee met de trends. Dit resulteert in een groot kleuren pallet om je hout mee te kleuren. Wanneer je hout uit gaat kiezen, zijn er een aantal factoren doorslaggevend.


Het hout komt uit duurzaam beheerde bossen in West Canada. Lodgepole Pine staat bekend om de rechte groei en bereikt een hoogte van ca.

Steigerhoutbeits, ook wel steigerbeits genoem geeft uw (steiger)houten objecten in woning of tuin een trendy afwerking. Het hout krijgt de charme van doorleefd hout , zoals oude steigerplanken. Douglas Hout heeft van nature een roodbruine kern en geelachtig spinthout.


Onbehandeld verkleurt het hout langzaam naar grijs-blauw. Kenmerkend is de karakteristieke houtnerf die het hart van de echte liefhebber sneller laat kloppen. En welke kleur heeft jouw voorkeur?


Wil je het hout juist verven in een kleur naar wens? Een voordeel van dekkende beits is dat de levensduur langer is dan bij transparante beits. Woca is een Deense fabrikant gespecialiseerd in de behandeling van hout voor zowel binnen als buiten.


Zowel in kleur als transparant verkrijgbaar. Bekijk onze kortingen en acties Levering via PostNL bij je thuis of op een afhaalpunt naar keuze. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Computerschermen zijn niet in staat om de exacte RAL- kleuren weer te geven. We raden aan om de kleurstalen op deze website alleen te gebruiken als referentie.


Om zeker te zijn van het selecteren van de juiste RAL- kleur , is het het beste om een fysieke RAL-kleurenwaaier te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts