woensdag 11 mei 2016

Babykamer uiltjes

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit!


Babykamer uiltjes

Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past! Onze muurstickers van een uil zijn er in verschillende vormen en maten. Je hebt ze in combinatie met een tak of boom, of met andere lieve dieren. Tips muurstickers met uiltjes. Plaats de stickers op een gladde en droge ondergrond.


Leuke spullen voor je uiltjes babykamer. De uiltjes op de muursticker van Klein en Fijn vrolijken de hele kinderkamer op. De twee uilen zitten op een tak met bloementjes. Als je het nog grootser aan wil pakken, beplak je een muur met behang. De muursticker is verkrijgbaar in twee maten.


Babykamer uiltjes

Prachtige muurstickers met uiltjes kopen vanaf € 3in onze webshop. Wij beschikken over verschillende designs die binnen vijf minuten aan te brengen zijn op elke muur, deur, kast en elk plafond. Babykamer boom muurschildering. De blaadjes zijn gedecoreerd met streepjes, ruitjes en bladnerven.


De kleuren zijn afgestemd op de babykamer van een jongetje. Voor een gedetailleerd beel bekijk de muurschildering van dichtbij. Dit uiltje op de tak met sterren wordt compleet geverfd en verlijmd op een achterpaat gele.


In onze webwinkel vind je een uitgebreide dieren collectie van bijvoorbeeld schattige uiltjes of aapjes, maar je vindt er ook bomen en takken muurstickers in alle soorten en maten deze fraaie iedere kamer snel op. Muursticker Uil staat geweldig in elke Kinderkamer! Iedere decoratie is handgemaakt en dus uniek. Ook voor bijpassende accessoires en persoonlijke cadeautjes, kun je hier naar hartenlust rondsnuffelen. Of laat je inspireren op het blog.


Heb je een vraag of wil je advies? Op zoek naar leuke spulletjes voor de uilen babykamer of kinderkamer? Hier vindt u een ruime keuze uilen lampen, kapstokjes, kussens en uiltjes muurstickers. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk! Met de uiltjes stickers kun je de babykamer helemaal compleet maken en geef je een hele fijne sfeer aan de babykamer of kinderkamer.


Uiltjes muurstickers in de babykamer. Je kunt ze leuk combineren met andere accessoires. Onderstaande foto´s zijn slechts een voorbeel alle ontwerpen met uiltjes of ook andere vogels zijn mogelijk. Maar ook leuk groen met donkerblauw.


Een muurschildering van een gestileerde boom met vogels, uiltjes en gekleurde blaadjes voor in de babykamer. Denk eens aan lichtgrijs behang of een lichtgrijs geverfde muur met daarbij allerlei gezellige lichtblauwe babykamer accessoires met uiltjes erop. Een groot assortiment muurstickers voor onder andere de kinderkamer en babykamer.


Zoek je een decoratie die hier niet tussen staat laat ons dit dan even weten wij denken graag met u mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts