woensdag 4 mei 2016

Rambo pantser wax

Rambo pantser wax

Rambo Pantser Wax prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het behandelen van onbehandelde en onderhouden van, al dan niet met wax behandelde, vloeren, vloerdelen en betimmeringen. Te gebruiken op: natuursteen, baksteen, kalkzandsteen, beton en marmer.


De lak heeft een mooi eindresultaat en goede bescherming. Het accentueert de houtnerftekening, is vocht en vuilwerend en gemakkelijk verwerkbaar. De wax is warm wengé van kleur.


Met nieuwe producten, adviezen en vooruitstrevende innovaties. Glanzende onderhoudswax op basis van lijnzaad en soja. Voor het behandelen en onderhouden van met wax behandelde meubels, kasten en tafels.


Rambo pantser wax

Voedt en beschermt het hout, gemakkelijk te herstellen, slijtvast. Geeft meubels een rustiek uiterlijk. Keuze uit blank en warm wenge. De beschermfactor geeft een indicatie van de duurzaamheid.


Door onze lage kosten en goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u, met scherpe prijzen, professioneel gereedschap en doe-het-zelf-artikelen leveren. RAMBO PANTSER WAX KUNSTSTOF Breng het product aan op het te behandelen oppervlak en wrijf het goed uit. Veeg de overbodige wax af met een lap.


Rambo pantser wax

Met een zachte doek uitwrijven tot een glanzend eind resultaat behaald is. Breng maximaal lagen aan op het te behandelen oppervlak. Gebruik voor jaarlijks onderhoud Pantser Wax kunststof. Anti-graffiti Coating op waxbasis te gebruiken op ondergronden die bescherming nodig hebben tegen graffiti en andere vervuilingen.


Deze lak op waterbasis is kras- en slijtvast en geurarm. Je zal dus geen last hebben van nare geurtjes door het aanbrengen van deze lak. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ten eerste bescherm je met.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Afwerken Overvloedig aanbrengen met een borstel, spons of rol. Herhaal deze werkwijze zeker twee keer bij nieuw hout. Schuren en tuinhuisjes verdienen een speciale – extra vochtregulerende - beits. Wij hebben een ruim assortiment verf, waaronder specials, met een keus uit rambo.


Het zorgt ervoor dat het hout zijn rustieke sfeer behoudt. Dit product is speciaal geschikt voor meubels, kozijnen, deuren en betimmeringen. Goed onderhoud is het behoud van je tuinhout.


Dankzij de UV-F Technologie blijft hout mooier en veel langer beschermd. Pantserbeits is vochtreguleren dekt extra goed en is makkelijk aan te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts