dinsdag 31 mei 2016

Esatto beits

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Bestel simpel en snel jouw verfspullen online. Een nieuw interieur is het begin van een zoektocht naar mooie materialen en dessins die passen bij uw levensstijl. Carla werkt al jaar met veel passie en Koos inmiddels jaar.


Vier jaar geleden is besloten het bedrijfspand grondig te verbouwen, van de bestaande verkoopruimte en een aantal leegstaande ruimtes hebben we een ruime en sfeervolle showroom gemaakt. Daarom zijn alle bestellingen bindend en is het helaas niet mogelijk de op bestelling gemaakte producten te ruilen of retourneren. Ik ben Dineke, psycholoog en coach met een grote liefde voor inrichting en stijl.


Geen beits , maar vernis in de kleur walnoot ook van esatto. De eerste keer heb ik de vernis over de hele tafel aangebracht. Hij werd er heel mooi van. Had ik eerder moeten weten, We hadden via MP een soort kloostertafel op de kop getikt, die helemaal gezandstraald was, dus alle mogelijkheden nog open, met een busje naar Zeeland toe om de tafel op te halen, hebben we de tafel met beits bewerkt. Verweerde eik is een grijze kleur loogbeits.


Dat is dan je eerste laag, echt, een kind kan de was doen. Waar je wel rekening mee moet houden, vooral als je voor het echie gaat: het is een hele dunne beits , dus het loopt snel weg. Als je dus maar op bepaalde stukken wil beitsen , zou ik de rest goed afplakken!


Ik vond dat de loogbeits snel droogt, het droogt lichter op dan dat je het aanbrengt. Een goed gekozen kleur versterkt uw. Beits tegen de laagste prijzen.


Esatto beits

Verkrijgbaar in de kleuren naturel eik, gerookte eik, verweerde eik, oude eik, gebrande eik en vergrijsde eik. Jullie snappen het al, wij hadden professioneel advies nodig. En daar hebben ze veel kleuren. Toen we binnenkwamen was het nog niet zo druk en hebben we eerst genoten van een bakje koffie en een kopje thee. Er worden verjaardagen gevier huiswerk gemaakt en televisie gekeken, kortowij zitten er graag.


Ben je ook met deze stijl begonnen? Stond op de verpakking hitte en waterbestendig. Oude eik kan ook mooi afgewerkt worden met donkerbruine was waardoor het een mooie sobere uitstraling krijgt.


Esatto beits

Loogbeits oude eik is een wat donkerdere grijze kleur. Het onderscheid tussen beits en verf is heel betrekkelijk. Beide woorden worden gebruikt maar onderzoek eerst welke vlag de lading dekt.


Er bestaat namelijk ook dekkende beits , je zou het verfbeits kunnen noemen. Moose Färg is een milieuvriendelijke verfbeits voor binnen en buiten, die in het hout zuitgt en geen film vormt. GAMMA binnenbeits transparant gerookt eiken zijdeglans 2ml is een zijdeglans beits voor het kleuren en beschermen van hout binnenshuis. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is.


Esatto vernis soft taupe nieuw 2. Samen met wasvernis walnoot en de matte lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts