dinsdag 10 mei 2016

Kaneelkussentjes

Je vindt het bij Albert Heijn. Vandaag bestel morgen in de keuken. De enige echte Oosterhoutse kaneelkussentjes van het merk Holland Foodz.


Het is heerlijk van smaak en roept mooie herinneringen op. Ingrediƫnten Suiker, glucosestroop, bruine basterdsuiker (suiker, suikerstroop), kaneel, kaneelolie. Kleurstof: ammonia karamel.


Meng voor de kaneelkussentjes 2gr poedersuiker met het kaneelpoeder en voeg de fijngemalen walnoot toe. Voeg beetje bij beetje de rest van het water toe,totdat er een zeer stevige pasta ontstaat. Hele lekkere kaneelkussentjes ! Een heerlijk ouderwets snoepje. Lekker en handig verpakt in zakje van 1gram.


Bewaaradvies: Koel en droog bewaren. Verpakking na gebruik goed. Deze variant heeft de kaneelkussentjes verpakt in een typisch Hollands huisje: het snoephuisje!


Klik bij verzending op ander afleveradres. Zo hebt u een orgineel en heerlijk cadeau voor uw relaties! U kunt ook een persoonlijke boodschap.


Kaneelkussentjes

Kleine brokjes met heerlijke kaneelsmaak uit Grootmoederstijd. Kaneelkussentjes zijn alom bekend. Bereid volgens origineel recept. Kijk snel naar ons uitgebreid Oud Hollands assortiment.


Groot aanbo super scherpe prijzen, snelle levering. Binnen circa minuten heb je de kaneelstengels gemaakt en dan hoeven ze alleen nog maar minuutjes in de oven. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij.


Direct online te bestellen. Dit mooie blikje is versierd met de Nachtwacht van Rembrandt is gevuld met kaneelkussentjes. Een echt oud-hollands snoepje. Het blikje bevat 1gram kaneelkussentjes. Ingredienten: Glucosestroop, suiker, dextrose, invertsuikerstroop, kleurstoffen (E12E14E160C), natuurlijk aroma (kaneel).


Oud-Hollands snoep, Dropstaafjes, salmiakbrokken of kaneelkussentjes. Deze transparante kunststof koker is gevuld met oud-Hollandse kaneelkussentjes. Zo kunt u producten bestellen als, drop, speculaas, stroopwafels, hagelslag, vlokken, muisjes en nog veel meer! De levering wordt verzorgd door TNT-Post.


Kaneelkussentjes

Bestel DE OOSTERHOUTSE KANEELKUSSENTJES uit Snoep voor de food professional bij HANOS Horeca Groothandel. Dan adviseren wij je de aankoop uit te stellen. Akkoord met de voorwaarden: Als u het hele formulier volledig en correct heeft ingevuld druk dan op verzenden. U ziet, makkelijker en veiliger.


Maal de amandelen met suiker fijn in de keukenmachine. Voeg de boter, kaneel en water toe. Draai fijn tot een gladde massa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts