woensdag 18 mei 2016

Roede 300 cm

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Bestel eenvoudig en snel op beslist. De witte gordijnroede van Sencys is verkrijgbaar met een lengte van 1tot 200cm. Deze roede heeft een lengte van 300cm en dient voor het ophangen van gordijnen met.


Roede 300 cm

Bij elke stijl of kleur van het gordijn past een andere roede. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De uitschuifbare, metalen roede wordt aan beide kanten afgesloten met een mangohouten knop. Een zeer ongecompliceerde variant, om uw raam met een gordijn te bedekken.


Aan elk uiteinde zit een handgemaakte knop van mangohout met mooie antiek-finish. Je kan de uitstraling van de gordijnroede eenvoudig veranderen door andere afsluitknoppen uit ons. Een uitschuifbare gordijnroede van DecoMode inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal. Deze gordijnroede is verstelbaar van 1tot 300cm en is afgewerkt met een.


Roede 300 cm

We bieden je een breed assortiment aan gordijnrails, runners, roedes en meer. Gordijnrails en gordijnroedes kopen? Roedes helemaal op maat en uit één stuk, speciaal voor u gemaakt. De gordijnroedes zijn leverbaar in de kleuren RVS, geborsteld RVS, zwart, brons, roestkleur en chroom. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan.


Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. Deze set is helemaal compleet en kan meteen opgehangen worden. Aan de uiteinden zit een sierlijke knop.


Roede 300 cm

Hang er gordijnen met lussen en ringen aan op! Aluminium roede garnituur tbv een Schaduwgordijn 300x500cm. De roede is zwart en gemaakt van metaal. Deze aluminium buizen zorgen errvoor dat het Schaduwgordijn probleemloos strak blijft hangen en geeft tevens extra stevigheid.


De aluminium buizen worden in de plooien geschoven. Op deze pagina is er een volledige overzicht in de kleur Zwart: gordijnroedes, rail- roedes en gordijnrails. Nieuw zijn de gordijnroedes in de kleur Grafiet: zachter en warmer dan Zwart. Welke kleur gordijnen je ook kiest, een Topo roede in de kleur Grafiet past altijd.


Alle onderdelen die wij aanbieden horen dan ook bij deze roede , ga niet van andere merken combineren. Klik hier om meer te lezen over de mogelijkheden van het ophangen van gordijnen. U kunt deze roede gebruiken voor gordijnen met ingeslagen ringen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Anchor U-de-luxe gordijnrail compleet wit 3cm.


Groot assortiment Goede service Hoge kwaliteit Eerlijke prijzen. Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA. Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn-accessoires en roedesets met dubbele roedes.


Bekijk ons aanbod op de website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts