woensdag 18 mei 2016

Raamfolie spiegeleffect

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. In groot en klein formaat. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Kies uit producten vanaf € 299. Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken. Spiegeleffect raamfolie van het merk d-c-fix.


Bovendien is de folie warmteweren ongevoelig voor krassen en heeft een hoge uv bescherming. Door inkijkwerende folie op uw raam is inkijk niet meer mogelijk. Zoek je spiegelend raamfolie ? In onze collectie vind je zonwerende spiegelfolie.

Het leuke van spiegelend folie is dat men overdag niet bij jou naar binnen kan kijken. Vanuit jouw huis kun je zelf wel gewoon door het folie naar buiten kijken. Helaas werkt het s ‘avonds zodra het donker wordt net anders om. Gebruik het spiegelende folie bijvoorbeeld op de achterwand van een kast, op een dienblad kaarsen of gebruik het om een ruimte groter te doen lijken.


Deze raamfolie met spiegeleffect is zelfklevend en zonwerend. Een andere mooie bijkomstigheid van spiegelend raamfolie is dat het folie tevens zonwerend is. Het zorgt ervoor dat warmte van de zon flink gereduceerd wordt en dus hoef je je airco minder vaak aan te zetten en zie je deze besparing uiteindelijk weer terug op je energie rekening. Onze plakfolie komt rechtstreeks uit de vakhandel waardoor we u continu een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ons assortiment bestaat uit allerhande raamfolies welke u eenvoudig zelf kunt aanbrengen op uw.


Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie. U hoeft dus geen hele meters af te nemen. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.


Bent u opzoek naar een kwaliteit zonwerende folie welke ervoor zorgt dat er. Wij zijn constant bezig onze dienstverlening verder te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening!

Ontdek hoe en waarom raamfolie en zonwerende folie zon en warmtewerend is. Bekijk ook onze UV-werende raamfolies die verkleuring tegen gaan en onze folie voor lichtstraten. In tegenstelling tot plakfolie is raamfolie over het algemeen lichtdoorlatend. Hoe het met de doorkijk gesteld staat hangt van het folie af. Gezandstraald folie heeft bijvoorbeeld een matte korrelige look.


Hier door heen kijken gaat nauwelijks. Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie.


Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. In kleine kamers kies je best voor raamfolie. Als je in een berging of hal bijvoorbeeld gordijnen hangt, kunnen binnenruimtes nodeloos verkleinen.


Maar tegenwoordig kent raamfolie zoveel andere toepassingen dat ze ook in grote ruimtes als een living of keuken de voorkeur verdienen. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk raamfolie op maat kopen. Praxis heeft namelijk vaak een raamfolie aanbieding en speciale acties.


Elke raamfolie aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de raamfolie aanbieding van deze week is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts