dinsdag 3 mei 2016

Lechuza classico

Kies uit 2producten vanaf € 200. Bestel direct jouw pols potten online shop op beslist. Vergelijken LECHUZA -PURO Color LECHUZA -PURO_Color_20.


Mis niets meer Bij ons zijn er exclusieve acties, mooie nieuwe producten en decoratietips. Meld u nu aan en ontdek wat LECHUZA allemaal te bieden heeft. De CLASSICO Color-familie plantenpotten overtuigt door zijn klassieke uitstraling, hoogwaardige afwerking en gebruiksvriendelijke functionaliteit.

Dankzij het betrouwbare LECHUZA potgrondbewateringssysteem passen de planten zich aan zoals in de natuur. Lechuza Classico bloempotten en plantenbakken. Deze plantenbakken kunnen zowel binnen als buiten, echter moet er voor buitengebruik eerst een drainage gat worden geboord. Om planten eenvoudig te kunnen verwisselen is de CLASSICO LS in verschillende modellen met wisselende binnenbak verkrijgbaar. Welke ruimte u ook van groen wilt voorzien, u vindt altijd een pot die u overtuigt.


LECHUZA Classico Color Wit ALL-IN-ONETijdloos en modern! Met zijn tijdloze vorm is de populaire CLASSICO Color een must-have in… Meer. EN) Zuid-Afrika (EN) Klantsupport 015.


Daarbij bieden zij zoveel functionele voordelen, dat ze niet te vergelijken zijn met conventionele plantenbakken.

Hierdoor is de sierpot makkelijk in het onderhou stootvast en bovendien zowel binnen als buiten te gebruiken. Zeer mooie, luxueuze en degelijke bloempot. Je hebt bij deze modellen een pot waar je de plant inzet en deze pot past dan naadloos in de buitenpot.


Zoek je een speciale bloempot, je hebt hem hier gevonden. De discrete matte kleuren en het modern design passen perfect in zowel de woonkamer als op het balkon en terras. De Classico Color ALL-IN-ONE van LECHUZA is een plantenbak met een modern, functioneel ontwerp dat een perfecte presentatie zal zijn voor iedere plant! Het ontwerp past bij dat van het CLASSICO plantenbak assortiment en heeft de perfecte vorm voor een verscheidenheid aan planten en interieurstijlen.


Geschikt voor ieder interieur en buitenshuis geweldig te combineren met alle tuinmeubelen en lounge sets! Don’t miss out We have exclusive offers, great new products and decorating ideas. Subscribe now to discover the world of LECHUZA. Keuze uit ruim 1bloembakken. Grootste keuze, laagste prijzen!


Niet alleen in kantoor- en receptieruimtes: waardevolle planten en grote ruimtes verdienen een grootse aankleding. Met de Classico Premium scoort u maximaal. Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke ervaring te bieden. Een geweldig cadeau-idee voor de volgende generatie met groene vingers! Plantenverzorging is nu kinderspel!


De Classico LS ALL-IN-ONE van LECHUZA is een plantenbak met een elegant, hoog ontwerp dat een perfecte presentatie zal zijn voor iedere plant! Zijn tijdloze ontwerp past bij elke interieurstijl en heeft de perfecte vorm voor een verscheidenheid aan planten.

Overtollig water wordt opgevangen in het reservoir, waardoor je minder vaak water hoeft te geven. Dit is ideaal voor de verzorging van jouw kamerplanten. Verwijder de plug voor gebruik buitenshuis.


Der CLASSICO LS ist mit seiner klassischen Form für jeden Wohnraum geeignet. Dank dem praktischen, patentierten Linersystem lässt sich die Bepflanzung. Discover our various styles made in Germany.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts