maandag 16 mei 2016

Letters mdf

Letters mdf

MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. MDF letters, MDF afbeeldingen en meer. Alle Houten Letters en Houten afbeeldingen worden in eigen huis voor u op maat. De houten letters zijn ook zeer geschikt voor een workshop of kinderfeestje.


Letters mdf

Alle letters worden voor u op maat gemaakt. Eenvoudig te bewerken met verf, decoupage papier, wol of de speciale verfstiften van Posca en Edding. MDF splintert niet, dus kunnen zelfs de kinderen deze letters mooi versieren. Download montagemal instructie voor een uitleg over het gebruik van de montagemal.


Al het MDF wordt superstrak met een laser uitgesneden. Geef de kamer van je zoon of dochter een persoonlijk tintje met houten letters. Spel hun hele naam of initialen in mooie deco letter. Van houten letters tot plexiglas letters tot mdf letters , bij wall-art vind je het allemaal. Wat de reden ook is dat je op zoek bent naar decoratieletters, voor je huis, receptie, kantoor of winkel?


Na een aantal dagen hard doorwerken (voor onze laser-snijder tenminste) waren alle letters uit het MDF gesneden en konden we beginnen met de laatste afwerking en het verpakken van de houten letters. Twee dagen voor de afgesproken leverdatum waren we klaar en konden de letters verzonden worden. Let op: bij de maatvoering van 75cm kan het voorkomen dat een letter in delen geleverd wordt.


Mdf Letters in alle maten en lettertypes. Grote keuze uit lettertypes. Vanaf stuks al korting. Bekijk de lettertypes en zie direct hoe een naam of tekst eruit. De gekozen afmeting geldt voor de hoofdletters en de stokletters (bijv. b,h,k en l.) De overige letters worden in verhouding gemaakt.


Letters mdf

MDF (of Medium-Density Fibreboard) is geperst hout met een middelharde dichtheid. De houtvezels zijn gedroogd en worden door middel van harsen met elkaar verbonden. MDF kan goed beschilderd worden met een.


Ze zijn prima te beschilderen met bijvoorbeeld Amsterdam deco, Posca stiften of edding Permanent spray. Ook geschikt om te bekleden met Foam clay. Houten letters en teksten gemaakt door hobbyist van ieder lettertype dat in word of excel voor komt. Losse houten letters zijn goedkoper dan aaneengesloten letters.


De eerste letter van je naam. De letters worden geleverd in MDF , ongelakt. Zo onbehandeld zijn de letters erg mooi. Maar met een kleurtje kan natuurlijk ook. Witte letters of roze, met print.


Dit dien je zelf te voorzien. Gebruik wel eerst een primer voor een goede hechting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts