dinsdag 31 mei 2016

Stickers voor in de keuken

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Eet smakelijk in verschillende talen. Onze catalogus biedt oneindig veel opties voor keuken stickers beiden moderne keuken decoratie en vintage keuken decoratie.


Keuken muurstickers kopen? De inrichting van de keuken hoeft niet een lang en kostbaar werkproces te zijn.

Integendeel, met onze stickers is het makkelijk, snel en eenvoudig. Met onze sticker plak lijm kan de sticker in minder dan minuten worden. Een keuken is vaak vooral praktisch ingericht.


Een leuke wanddecoratie in de keuken wordt vaak vergeten terwijl juist dat je keuken uniek maakt. Kies dan voor één van de grappige, leuke unieke muurstickers van Topmuurstickers. Deze stickers , al dan niet eten-gerelateer zijn de leukste manier om uw keuken op te vrolijken.


Alle muurstickers uit ons assortiment zijn eenvoudig op de muur te plaatsen.

Verder plakt u de stickers ook gemakkelijk op vensters, kasten en deuren. Deze teksten zijn speciaal voor in de keuken bedoeld en zorgen voor de perfecte sfeer in huis. Eigen muursticker voor in de keuken ontwerpen. Zit u gewenste muursticker voor in de keuken er niet bij? Dan kunt u deze ook zelf ontwerpen.


Bij Muursticker4sale heeft u de mogelijkheid om een eigen muursticker volledig naar wens te ontwikkelen. Leuke recepten voor in de keuken als muursticker of een tekststicker met een inspirerende tekst. De muurstickers kunnen worden aangebracht op een gladde muur maar ook op een deur, kast of achter de kookplaat. Daarnaast is ons sticker lijm perfect voor elk type meubilair zoals kasten, lades en andere objecten zoals. Heb je een echte chef in huis?


Wij maken al deze stickers voor u. Deze stickers zijn altijd geschikt voor binnen- en buiten toepassingen (tenzij anders omschreven) en plakken op alles wat hard en glad is. Tegelstickers voor badkamer, keuken en toilet. Statisch klevende stickers en stickers met lijmlaag in elk gewenst formaat leverbaar.


Vierkant of rechthoekig, dekkend of transparant, voor wand of vloer, voor binnen of buiten, losse stickers of stickersets.

Waterbestendig, dus ook te gebruiken in de douchecabine. De keuken muurstickers zijn zoals de categorie het als zegt echt gericht op de keuken. Zo zijn er leuke recepten, servies rekjes en krijtborden als muursticker te krijgen. De krijtborden zijn handig voor boodschappen lijstjes of je kunt de planning van de week erop kwijt. Onze stickers zijn veelal in verschillende afmetingen beschikbaar.


Ze kunnen ook van persoonlijke gegevens worden voorzien. Bijvoorbeeld voor - en achternamen. Een recept, een leuke afbeelding of zomaar een kreet op je keukenmuur? Onze keuken stickers zorgen voor een mooie muurdecoratie in de keuken.


Ontwerp je eigen keuken teksten of afbeeldingen op een sticker , kies een kleur voor je keuken stickers uit en bestel. Met muurstickers geef je je keuken snel een nieuwe look. Je kunt een sticker kiezen die je stimuleert tijdens het koken of kies een afbeelding om je keuken een nieuwe decolook te geven. En je kunt de sticker niet alleen op de muur plakken, maar denk ook eens aan je keukenkastjes of koelkast.


Er is voor bijna elke plek in huis een muursticker te vinden. Zo zijn er zelfs stickers voor op het toilet, in de hal en voor op de treden van de trap. Hieronder een paar voorbeelden van onze favoriete muurstickers voor in de keuken.


Maar voor de rest zijn alle stickers normaal gesproken 15x15cm groot. De tegelstickers zijn natuurlijk waterproof zodat ze ook in de badkamer, keuken of andere natte ruimte gebruikt kunnen worden. Daarnaast hebben we er een speciale coatinglaag opgezet waardoor de opdruk niet meer verkleurd.


Dus u heeft super lang plezier van deze stickers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts