vrijdag 13 mei 2016

Caviaverblijf buiten

Caviaverblijf buiten

Het trapje bestaat uit twee plankjes aan elkaar gemaakt met scharnieren. Het breedste deel schuift in de kier tussen het hok en de stenen wand. De bovenkant is beplakt met vloerbedekking, lekker zacht en tegelijk stroef voor de caviavoetjes. In de winter hebben ze veel minder ruimte dan in de zomer, maar ik merk dat ze als ik ze buiten het hok zet (in de kamer), het niet fijn vinden om vrij rond te lopen. Ze duiken dan direct onder hun afdakje en bewegen niet meer.


Caviaverblijf buiten

Omdat ik tegels heb, deed ik er altijd een deken onder. Bekijk het bord Caviaverblijf van meikekuhl op Pinterest. Tot nu toe zijn ze inderdaad altijd zonder problemen buiten geweest, ook in strenge winters. Maar Loki is sinds een tijdje blind en ik begin wat overbezorgd te raken Het lijkt me sowieso veel gezelliger om ze binnen te hebben omdat ik er dan veel meer contact mee ga hebben, in de winter doe ik buiten niet veel meer dan voeren en verschonen. Buiten een cavakooi kopen, bestel je ook andere knaagdierkooien extra voordelig bij zooplus.


Daarnaast bestel je ook passend knaagdierenvoer van verschillende bekende merken, zodat de dieren nooit iets te kort komen. Waar moet je rekening mee houden bij een juiste cavia huisvesting? Wat zijn goede caviaverblijven? Re: Show je caviaverblijf ! Maar de opvang doet maar wat ze zelf het beste vinden. De ferplast grand lodge 1plus grijs is een kunststof konijnenhok voor buiten met een lange levensduur.


We hebben de caafjes verplaats. Ze zitten nu buiten in de 3etage flat en zelfgemaakte 4-etage flat in een geïsoleerde overkapte ruimte met rolluik en deur. Het optimale caviaverblijf.


Wanneer u cavia’s gaat huisvesten zijn meerdere combinaties mogelijk. Uiteraard kan een zeugje met een beertje gekoppeld worden. Als u geen nestje wilt moet u het beertje eerst laten castreren en dan ongeveer zes tot acht weken wachten met de cavia’s bij elkaar zetten, om te voorkomen dat er alsnog een nestje komt.


Zo vaak zien wij namelijk geen skinny cavia’s, oftewel een naakte cavia. Een ontzettend vrolijk en lief duo. Wij zoeken fijne baasjes voor hen die dit stel blij maakt met een ruim caviaverblijf binnenshuis. Buiten is geen optie, omdat de broertjes haarloos zijn.


Wanneer je het verblijf voor de cavia helemaal gereed hebt gemaakt, kun je de kooi gaan plaatsen op een goede plek in of buiten huis. Ook gespecialiseerd in maatwerk! Verblijven in elke lengte en breedte maat verkrijgbaar!


Caviaverblijf buiten

Alle aanpassingen zijn mogelijk! Kattenbak Cosmic outdoor - de kattenbak voor buiten. Op zondag september wordt om 11. Het afgelopen jaar is er ontzettend hard gewerkt om dit verblijf te realiseren.


Naar ontwerp van beheerder Wouter hebben de vrijwilligers uit ons klusteam het verblijf in elkaar getimmerd. De Delftse Lions Club heeft de basis gelegd en de hekken geplaatst. Zelf een caviakooi maken voor binnen in huis Een caviabak of -flat zelf maken is redelijk makkelijk om te doen.


Het zelf bouwen van een kooi heeft een aantal grote.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts