vrijdag 27 mei 2016

Starwars wekker

Star wars wekkers tegen lage prijzen. Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht.


Bestel hier wekkers online. De laatste wekkers trends. Het is tijd - om de Kracht bij je thuis los te laten!

Deze wekker lijkt op de beroemde R2Duit Star Wars en het wekt je ook met het typische R2Dgeluid. Door de forse afmeting is de wekker stoer én leuk om mee te spelen, want de wekker heeft beweegbare ledenmaten. Met deze wekker is het gewoon cool wakker worden.


StarWars Darth Vader wekker. Ik verkoop dit omdat ik een nieuwe wekker heb. U zet de wekker uit door op zijn hoofd te drukken. Lego Star Wars Stormtrooper Wekker. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

De wekker word geleverd excl batterijen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Betaal niet teveel voor Star Wars Wekkers en bespaar tijd! Vele brochurepresentaties op voorraad. LEGO Star Wars Yoda Wekker.


Deze wekker is met beweegbare armen en hoofd een hele unieke en coole wekker van Star Wars. Star Wars wekker 1Ideal Met iDEAL kunt u vertrouw veilig en gemakkelijk online betalen. Trinnnnnnnng, wakker worden ! De klepel slaat niet tegen de bellen maar is puur ter decoratie.


Deze adembenemende Darth Vader topper Light up wekker beschikt over een karakter een speciaal thema topper, die u kunt naar beneden te duwen, om verschillende geluid en lichteffecten te enthüllen. Star Wars een speciaal thema backing Car is deze wekker zeker dat u glimlach, hoe u wakker. Digitale Wekkers - Wekkers met Cijfers - koopt u Veilig en Snel op Wekkers.


Wij hebben alle Wekkers in eigen Voorraad en Versturen binnen uur. Elke dag weer op tijd je bed uit met deze Yoda wekker uit de wereldberoemde Galactische Star Wars. Deze herkenbare wekker in Yoda uitvoering is vol met authentieke en realistische details zoals zijn groen gezicht met puntige oren en haardracht, zijn zandkleurige outfit en natuurlijk zijn korte benen. Het display is verlicht en de wekker is nikkel- en PVC-vrij. Geschikt voor kinderen vanaf jaar.


Met een hoogte van 2centimeter springt hij direct in het oog. Zo starten Jedi’s hun dag!

Een leuk geschenk voor grote en kleine liefhebbers van Star Wars. Ben je op zoek naar een Star Wars cadeau? Of je nu een verjaardagscadeau voor je broer of een goede vriend zoekt?


Neem een kijkje in ons brede Star Wars -assortiment en we zijn zeker dat de Star Wars fan niet wordt teleurgesteld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts