vrijdag 6 mei 2016

Babykamer bologna

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Bureaustoel Picknicktafel Buffetkast Nachtkastjes Ronde eettafel Salontafel Boekenkast Schoenenkast Badkamerkast Hoogslaper.

De babykamer vindt u niet terug in onze showroom. Deze mooie babykamer van het bekende merk Coming Kids is een ware eye catcher. Deze babykamer bestaat uit een ledikant, commodie en 2deurskast die gemaakt zijn van MDF.


Beide meubels zijn netjes zijdeglans gelakt. Ohio, een babykamer in prachtig wit met een tijdloze moderne uitstraling. De kamer is gemaakt van wit decormateriaal met houtstructuur.


Een extra leuk detail zijn de metalen handgrepen op de commode en kledingkast, Het ledikant is voorzien van een in hoogte verstelbare lattenbodem en zijden met platte.

Stijlvolle Nijntje babykamer. Twee muurschilderingen bestaande uit grijze lijnen en een babykamer gedichtje. Op de grijze muur zijn nog een paar witte sterren geschilderd om het een mooi geheel te maken. Gemaakt door BIM Muurschildering.


Roze klamboe in roze babykamer. Commodebakje “Bristol” donkerblauw-anker. Bij Baby-Dump vind je alles voor je baby tegen dumpprijzen. Zoek je een babykamer aanbieding?


Kom naar één van onze filialen en verbaas over de opruiming van supermooie babykamers. Een babykamer aanbieding in elke stijl, van landelijk tot strak hoogglans. Geniet van deze prachtige tijd en maak er iets moois van!


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Deze pin is ontdekt door Zachte Zaken. Bologna is beoordeeld met een 2.

Een kamer in mdf voorzien van een grey brush dekkende verf op waterbasis, dus veilig voor uw kinderen! Babykamertjes, ons assortiment! De combinatie van wit met het natuurlijk beuken onderstel geeft de kamer een speelse uitstraling. Het hoofd- en voeteneinde van het bed zijn bewerkt met schoolbordverf en zodoende is er een krijtbord ontstaan. Zo kunt u een persoonlijke quote of tekening aan het ledikant toevoegen.


Verder heeft het ledikant aan de bovenzijde ook een mooie frame waar u. Dreumes - Peuter - 4. De beste Interbaby aanbiedingen deze week op een rij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts