woensdag 25 mei 2016

Caravan vliegengordijn

Caravan vliegengordijn

De grootste collectie vliegengordijnen! Horren tegen de laagste prijzen. Altijd de beste deal voor jou. Alle topmerken voor de laagste prijs. Bestel nu online of bezoek onze fysieke winkel.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Het beste kwaliteits vliegengordijn direct online te bestellen. Ons deurgordijn voor in de caravan , camper of tent is een kattenstaart vliegengordijn. Het vliegengordijn caravan en vliegengordijn camper is een decoratief, diervriendelijk en vooral efficiënte insectenwering. De deurgordijnen hebben een groot voordeel.


Wanneer de slierten tussen de deur komen raakt de vliegengordijn kattenstaart niet beschadigd. Wij zijn gespecialiseerd in alleen de beste vliegengordijnen , kettinggordijn en hulzengordijnen. Een vliegengordijn kan direct online worden besteld. Vliegengordijn caravan kopen? Beschik je over een camper, tent, vouwwagen of caravan ? Dan is een vliegengordijn geen overbodige luxe.


Zo kun je heerlijk voor je sleurhut zitten en de deur open laten staan zonder dat er allemaal van die vervelende vliegende insecten je vakantiehuisje in vliegen. Indien je op zoek bent naar een vliegengordijn voor in de caravan of camper, dan vind je een ruim aanbod bij Jekra. Wij verkopen namelijk vliegengordijnen in diverse materialen, zoals kralen vliegengordijnen , kunststof vliegengordijnen en aluminium vliegengordijnen. Bekijk alles met vliegengordijn ! Koop en Verkoop Caravans , Campers en Kampeerspullen op Marktplaats.


Nieuwe of tweedehands Campers, Stacaravans, Vouwwagens, Tenten. Dan heb je natuurlijk last van ongewenste vliegen en andere insecten. Op de camping zijn altijd lekker veel vliegen en andere insecten te vinden die maar al te graag bij jouw caravan of camper naar binnen willen. Onze prijs € 2Adviesprijs € 250.


Toevoegen om te vergelijken. Ze houden tenslotte die vervelende insecten buiten de deur en laten evengoed frisse lucht naar binnen. Een grote collectie voortenten, tenten en kampeerartikelen. Alles voor de kampeervakantie is verkrijgbaar in onze winkel in Nieuw Buinen, Stadskanaal.


Kijk snel en profiteer van het voordeel! We leveren Kant en klaar vliegengordijnen van hoogwaardige zware kwaliteit. Anti vliegengordijn hor anti muggen gordijn 60x180. Als nieuw, één seizoen gebruikt, en werkt absoluut!


Caravan vliegengordijn

Wij hebben nu een ander systeem in de caravan hangen en deze. Kleurrijk vliegengordijn gemaakt van het ijzersterke taurpaline. Dus ook ideaal om te gebruiken als insectengordijn voor de caravan.


De strengen zijn licht van gewicht, maar zijn wel sluitend gemaakt. Dit gordijn is gemaakt van papiervezels en dus milieuvriendelijk. Dat is prettig want het is goed voor de natuur.


Je kan ze dus ophangen of vastschroeven. Het voordeel van een vliegengordijn is dat je deze niet als een deur open hoeft te doen maar er gewoon doorheen kan lopen. Wil je dat het vliegengordijn een nog betere werking heeft dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een magnetisch vliegengordijn.


Het gordijn valt vervolgens vanzelf weer op zijn plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts