maandag 16 mei 2016

Universol

Nettoie et dégraisseles peintures. UNIVERSOL is uitermate geschikt voor de reiniging van ondergronden voor het verven met alkydhars als met watergedragen coatings. UNIVERSOL wordt aanbevolen door verffabrikanten, verfgroothandel en schildersbedrijf.


Universol

UNIVERSOL is verkrijgbaar in Nederlan Belgie, Duitslan Frankrijk en UK bij de betere verfgroothandel en de verfwinkel. Heb het geprobeerd en stond er van verbaasd hoe goed die het deed. Niet de goedkoopste maar zeker de beste die ik tot nu toe heb gebruikt en heb er al zeker gebruikt.


Universol is universeel te gebruiken voor allerlei doeleinden. De plus- en minpunten van Universol. Deze universele superontvetter reinigt verschillende ondergronden.


Universol

Het is niet schuimend en lost probleemloos alle an- en organische vervuiling op zonder dat het oppervlak hoeft te worden nagewassen. Door zijn bijzondere samenstelling wordt het oppervlak anti-statisch waardoor nieuwe vervuiling geen kans krijgt zich snel opnieuw aan het oppervlak te hechten. Het product kan voor alle mogelijk denkbare schoonmaakwerkzaamheden worden ingezet. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Een zeer geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is zeer geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergrond voor schilderwerk. Verfreiniger en superontvetter, biologisch afbreekbaar Bijzonder veilig voor de hui niet schuimen niet nawassen Voor het reinigen, ontvetten en anti-statisch maken van te verven oppervlakken, ook zeer geschikt als universele. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis!


Als verfreiniger toepasbaar op verven op basis van alkydhars en op waterbasis. UNIVERSOL schuimt niet en verwijdert alle anorganische en organische vervuilingen. U hoeft niet na te wassen. Door zijn samenstelling van amphotere oppervlakte actieve stoffen is het bijzonder veilig voor de huid.


De meststoffen hebben een kleurcode voor optimaal gebruiksgemak en bevatten het ‘Bright Solution Systeem’. Dit systeem bestaat uit met zorg geselecteerde ingrediënten voor de hoogste kwaliteit, onderscheidende resultaten en een schoon irrigatiesysteem. Wij verkopen en verhuren bouwmachines, bouwmaterieel en gereedschappen. Eenvoudig online bestellen. HORNBACH is dé nummer voor al jouw projecten.


Universol

Bent u op zoek naar kwaliteits verfreiniger, dan zoekt u Universol. Dit merk is gespecialiseerd in toepassingen om verf gemakkelijk van muren binnen en buiten te halen. Het is dan ook de ideale vervanger voor ammonia.


Deze biologisch afbreekbare superontvetter is dan ook niet voor niets de nummer één onder de verfreinigers. Dit tweelaags systeem heeft slechts een dikte van mm samen. En toch een goede geluidsoverlast vermindering van 7dB (10dB bij betonnen vloeren) voor wat betreft de loopgeluiden. UNIVERSOL de vervanger voor ammonia is een biologisch afbreekbare superontvetter.


Door het ontbreken van schadelijke oplosmiddelen wordt UNIVERSOL reeds meer dan jaar ingezet als verfreiniger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts