donderdag 12 mei 2016

Fossil horloge georgia

Fossil horloge georgia

Het is Sale bij de Bijenkorf! Fossil Horloge op Vergelijk. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. De zilverkleurige kast van dit horloge is van roestvrij staal gemaakt en is gemonteerd aan een beige band van leer.


De smalle band en de grote ronde kast zorgt voor een uniek beeld. Het horloge wordt geleverd met een lederen band in de kleur bruin. De prachtige lederen band. Maak jouw outfit compleet! Het voordeel hiervan is dat het heel nauwkeurig de tijd weergeeft.


Door samen te werken met een grote schare andere merken, zoals Adidas, Burberry en Columbia Sportswear, om maar een paar merken te noemen. Communications Biology is a high quality open access journal from Nature Research. We are actively seeking article submissions in evolutionary and developmental biology.


Fossil horloge georgia

Alle Horloge series vind je op beslist. Ontdek de uitgebreide collectie. Gratis bezorging en retour.


De horlogeband heeft een zilverkleurige gesp waarmee het horloge op iedere gewenste maat te dragen is. Als Georgia zichzelf in woorden zou omschrijven zouden die woorden zijn: elegant, subtiel en stoer. Dit Chique dameshorloge heeft rondom de kast zirkoni. Een goede match qua kleur en een waar sieraad om de pols. Dit horloge heeft een lederen horlogeband en stalen horlogekast met.


Dit model heeft een band van leer die doorloopt onder de kast en verstelbaar is in acht standen. De wijzerplaat is wit van kleur. De kast is met gespjes bevestigd aan de band. Ontvang waar en wanneer jij dat wilt!


Niet goe geld terug 1 originele merk horlogebanden. Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. OFFICIEEL DEALER van vele horlogemerken!


De horloge heeft een mineraal glas en de kast heeft een diameter van 32mm. De weergave van de tijd is Analoog. Verder is het horloge voorzien van een Mineraal horlogeglas. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Bij de horloges in het bovenstaande assortiment ziet u eenvoudig of u het horloge in de online shop kunt bestellen of dat u het alleen in een van onze Boutiques kunt bezichtigen. Is het door u gewenste horloge voorzien van de tag ‘Online’? De bruine band is gemaakt van echt leer.


Fossil horloge georgia

Van dit horloge heb je jarenlang draagplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts