vrijdag 13 mei 2016

Een pot systeem verf

Specialistisch advies nodig? Bestel direct via verf bestelsite. Een nadeel van een schakelverf is dat de hoogst haalbare glansgraad zijde-glans of Semi-gloss is. Een hoogglans variant is simpelweg niet te maken, vanwege de bindmiddelen en bestanddelen die nodig zijn om een grondverf en lakverf in een te maken. Systeemverf tegen de laagste prijzen.


Een pot systeem verf

Na een aantal jaar verliest de verf steeds meer glans. Een één- pot - systeem is met name geschikt voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. In dit stappenplan lees je hoe. Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat.


Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. De vochtregulerende werking is een van de belangrijkste eigenschappen van systeemverf. Het zijn verven met een zogenoemd open karakter. Schakelverf, ook wel systeemverf genoem is een zogenaamd één- pot - systeem , wat betekent dat dit type verf zowel een grondverf, voorlak als aflak in één is.


Je hebt dus maar één soort verf nodig voor de klus. Met schakelverf schilder je houtwerk, voornamelijk buitenshuis. Sigma Schakelverf Satin is de half glanzende verf van Sigma. Dit volwaardige 1- pot systeem is een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld nieuw hout.


Je kunt namelijk met één soort verf zowel gronden, voorlakken en aflakken. Daarnaast kun je dit product ook gebruiken voor het afwerken van ondergronden die zijn behandeld met een primer. Met dit 1- pot - systeem kunt u gronden, overgronden en aflakken met dezelfde verf.


Een pot systeem verf

Dat is niet alleen beter voor de gezondheid van de schilder en voor het milieu, maar zorgt bovendien voor een hogere droge laagdikte en hoge dekkracht. EPS, dat staat voor een - pot - systeem wordt ook schakelverf of systeemverf genoemd. Per type Sikkens Rubbol sneldrogende grondverf zijn prijsstellingen: voor wit en voor kleur. Gaat u een deur verven, dan krijgt u het strakste resultaat als u het hang- en sluitwerk verwijdert voordat u gaat schilderen. Ook kunt u de deur dan het beste uit de scharnieren tillen.


Stap 3: de eerste laag aanbrengen. Pak uw pot systeem verf en breng de eerste laag aan. Dit zou anders de grondverflaag geweest zijn. Tijdens de bestelprocedure kunt u aangeven of het om een particulier of zakelijke account gaat.


Een pot systeem verf

Als u aangeeft dat het om een particulieradres gaat, dan wordt u pakket over het algemeen ook tussen 17. Geeft u een zakelijkadres op dan wordt u bestelling overdag geleverd door Postnl. Verf Leverancier van Nederland! Zit er eigenlijk een wezenlijk verschil tussen een beitsverf van de bekende merken en een zgn eenpot systeem verf (EPS).


Sikkens Schakelverf en systeemverf bestel je voordelig op Verfpoint. Hierdoor kunt u met deze verf van Sikkens gronden, overgronden en afschilderen. Wij kunnen deze producten in alle kleuren mengen.


Sikkens Rubbol DSA Thix is een thixotrope zijdeglanzende beitsverf op terpentine basis, geschikt voor buiten. Geschikt voor nieuw hout met grote oppervlakten zoals gevelbetimmering en boeidelen. Ja, op kozijnen is deze ook toepasbaar.


EPS(Schakelverf) is op iedere ondergrond geschikt. Zoals Kees al noemde heeft het dus voor en nadelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts