vrijdag 20 mei 2016

Sober en landelijk

Kijk in de balk onder Media en zie een verkorte versie van de uitzending van oktober 18. U kunt bij ons terecht voor mooie, unieke, doorleefde meubelen en woonaccessoires en verf van Carte Colori en Mia Colore die passen in een landelijke en sobere inrichting. Toen wij met de inrichting van onze woning zijn begonnen. Onze stijl is het beste te omschrijven als een combinatie van landelijk en modern, stoer, sober en sjiek. Met oog voor karakter in het interieur, meubelen of voorwerpen met een ziel.


Wij danken u alvast voor uw begrip en geduld!

In onze webshop vind u dan ook voornamelijk Kandelaren, Ornamenten en Overige woonaccessoires in de landelijk , stoere en sobere stijl. Sobere ronde oud houten schaal met ijzeren ringen. Landelijk en Stoer Wonen by Lot’s of Molly.


Sober en stoere landelijke kaarten van Nino-Art. In onze webwinkel en woonwinkel (gevestigd aan de Wijde Noorderhorne in Sneek) vind je een mooi en divers aanbod in landelijke, stoere en sobere woonaccessoires en meer. Met de woonaccessoires van Shabbys is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere stoere en sobere uitstraling te geven.


Welkom bij Shabbys, de webwinkel van het stoer in wonen! Ontdek nu de Wabi Sabi stijl.

De perfectie van een onvolmaakt interieur. Maandag december zijn wij gesloten en enkel per mail te bereiken. Stijlvol in landelijk wonen. Aan de hand van onze website willen we u laten zien, de tal van mogelijkheden die er zijn qua afwerking en maatwerk.


Het merendeel van ons aanbod wordt door onszelf met de hand vervaardigd. Bekijk alles met landelijk stoer sober ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De sober landelijke woonstijl typeert zich door rustige kleuren in het pallet grijs- aarde- en taupe- tinten gecombineerd met stoer verweerd hout, verwassen stoffen en natuurlijke materialen.


Wij verkopen woonaccessoires, lampen en meubelen in een landelijk , sober en stoere stijl. Vanuit de passie voor deze woonstijl is deze webwinkel ontstaan. Neem op uw gemak een kijkje in de webwinkel. Durf verschillende stylen te combineren! Originele karakteristieke stukken uit landen als India, Indonesiƫ, Afrika en China in combinatie met eigentijdse moderne items maken het interieur persoonlijk.


Van sobere aardetinten tot felgekleurde etnische tinten, van authentieke tot industriƫle meubelen en decoraties.

Een van mijn hobby’s is met het interieur bezig zijn. Lekker schuiven, nieuwe spulletjes toevoegen en toefjes maken. Ik hou van een sober en landelijk interieur. Heeft een sobere en vergrijsde uitstraling. Stoer en decoratief in een landelijk interieur.


Niet leverbaar buiten Nederland. Hebben een mooi vergrijsd en sobere uitstraling. Leuk op tafel met een kaars, of met hapjes.


En naar die rust en warmte zij we maar al te graag naar op zoek in deze hectische tijd. Dus bezoek snel onze landelijke winkel om de sfeer te proeven en de landelijke meubelen te bekijken. Een mooie eettafel, een sfeervol tv-meubel of een stoere kast? Wij hebben een mooi en breed assortiment aan landelijke meubels en woonaccessoires.


Wij richten ons op oude authentieke meubels, robuuste en landelijke meubels en meubels op maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts