vrijdag 20 mei 2016

Muurstickers sterren wit

Groot aanbod goedkope muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Wij maken goedkoop alle soorten stickers.


Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.

Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Deze sterren muurstickers maken we van hoogwaardig vinyl.


Hierdoor heb je jarenlang plezier van de sterren. En als je wilt kun je zelfs na een lange tijd de sterren eenvoudig loshalen en opnieuw ergens anders gebruiken zonder schade aan de muur! Muurstickers sterren naar je eigen wens.


Je kunt zelf kiezen wat voor formaat je wilt en de kleur.

Voor een lief pastel kleurig kamertje met wolkjes, sterretjes, regenboogjes en druppels. We zien ze steeds vaker terug in de babykamer en. Deze super schattige sterretjes maken de babykamer helemaal compleet.


Door de eenvoudige kleuren. Zoek je mooie muurstickers sterren voor in de babykamer? Deze set sterren muurstickers is geschikt voor iedere kamer, van babykamer tot kinderkamer en van hal of woonkamer tot slaapkamer. Omdat de sterren er zijn van groot naar klein en in een kleur die jij wilt, passen deze interieurstickers ook in jouw interieur. De voorbeeldfoto is gemaakt met de sterren van het vel van 50xcm.


Deze StickerOp muursticker wordt gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De muursticker wordt contour gesneden, wat betekent dat alles wat wit is op bovenstaand voorbeeld straks jouw ondergrond is, bijvoorbeeld je geverfde muur of je auto. Het mooie van muurstickers is dat je met een klein accent, net even dat extra aanbrengt in de kinderkamer. Tegenwoordig zie je veel gebruik van driehoek muurstickers of stippen muurstickers voor in de kinderkamer of babykamer. Het leuke van de muurstickers van KidZstijl is dat je kan kiezen uit een groot kleurenpalet, maar liefst kleuren!


Kies uit producten vanaf € 140. MUURSTICKERS STERREN WIT - PÖM LE BONHOMME. Leuke witte sterren welke op een gekleurde muur heel goed tot hun recht komen.

Ster muurstickers van PÖM! Ben jij op zoek naar sterren muurstickers ! De stickers van PÖM hoeven dan ook niet persé op de muur. Neem een kijkje bij LM Baby Art voor de leukste muurstickers sterren ! Een leuke variatie op enkel sterren , is een muursticker met tekst erbij. Bijvoorbeeld een gedichtje, spreuk of naam. Bij Hippe Kinderspullen verkopen ze erg leuke muurstickers sterren met tekst.


En ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een leuk liedje over sterren is ‘Twinkle, twinkle little star’. Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd.


Een schattige panda op de babykamer geeft jouw kindje altijd iets moois om naar te kijken. Mooie sterren als sterrenhemel op de muur van jouw zoontje of dochtertje kies je in jouw favoriete kleur. Roo wit , blauwe sterren - stickers. Of je nu fan bent van de Amerikaanse vlag of gewoon houdt van onze eigen roo wit , blauwe vlag, deze sterrenstickers passen overal bij! Dit artikel kan niet in een combikleur worden geleverd!


Voor kleurkeuze bekijk onze kleurenkaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts