dinsdag 10 mei 2016

Keukenrek brocante

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Brocante keukenrek etagère keukenrek regaal.


Hoogte 49cm lengte 90cm diepte bovenste plank 17cm de volgende open dagen in december zijn zaterdag de 28ste, zondag de. Verwar brocante niet met antiek of vintage.

Bekijk het bord Keukenrekjes van marionvanralen op Pinterest. Zie ook mijn andere advertenties. Met ophanghaakjes aan de muur te ha. Als je wilt komen kijken, bel of mail dan even.


Als we thuis zijn, zijn we open. We zijn gevestigd aan de Pandelaar 1in Gemert. Verzending door heel Nederland en België. Stoere roest kleur decoratie.

Geef uw keuken een brocante look vanuit onze brocante webwinkel. Handig om te gebruiken, maar staat ook leuk aan je keukenrek. Welkom op de brocante en landelijke webshop van Woonwinkel Rustiek! Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante.


Aan de achterzijde zijn ophanghaken gemaakt. Nostalgisch kruidenrek, geweldig in de landelijke keuken. Het rek is met haar porseleinen bakjes. Keukenrek Joe met etages in de kleur wit voordelig vanaf € 2kopen bij tectake geen verzendkosten Levertijd 2-werkdagen.


Prachtige stoer blauw keukenrek , rechtstreeks uit Hongarije. Leuk voor boven de bank of boven het bed! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Dit rek is ook te gebruiken in een kinderkamer bv , aan de onderkant een ronde stang waar ook vanalles aan kan worden opgehangen , aan de zijkanten zit ook nog knop om iets aan op te hangen. Maten : 0breed - 0hoog.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Mix verschillende stylen en creëer zo jouw unieke interieur. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Gezellig keukenrek ( blauw ) 93cm b, 23cm d en 45cm h. Bekijk meer ideeën over Keukenrek , Woonideeën en Interieur. Santiline antiek en brocante heeft prachtige stukken;van antiekmarkten in onder andere Frankrijk en Engelan allen met een eigen verhaal en levenservaring. Ook robuust industriële artikelen staan op onze website. Ontdek ideeën over Bordenrekken.


Doorleefde brocante stamper met houten handvat, Tomado. Leuk te decoratie in de landelijke keuken. Maak er een oogje je aan en je kunt hem ophangen aan bijv een keukenrek.


Oud houten brocante wandrek met lade - regaal - keukenrek Een leuk wandrekje voor in een (landelijke) keuken om spullen in te bewaren en bijvoorbeeld kruiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts