donderdag 9 maart 2017

Antislip poeder

Ontdek ons uitgebreide assortiment poeders. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Kunststof antislip poeder welke aan de PU Aqua top kan worden toegevoegd. Add 2is een hoogwaardige polymeerkorrel.


Dit product kan voor gebruik worden toegevoegd aan een topcoating.

Bestel online uw antislip poeder (granulaat) van De IJssel voor toepassing bovendeks. Anti slip coating van De IJssel maakt u zelf door antislippoeder van De IJssel toe te voegen in de opgegeven dosering. Met deze antislip wordt meer grip gerealiseerd op plaatsen op boot of schip waar dat nodig is.


Deze poeder is toe te voegen aan verf waardoor er een antislipverf ontstaat. Verbruik is gram per liter verf. U kunt met kilogram liter verf van antislip poeder voorzien. De antislip poeder is in elke aflak te verwerken die geschikt is voor het dek.


Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

De IJssel Double Coat Anti-slip poeder is een speciaal additief op basis van een polyethyleen granulaat. Voornaamste kenmerken en gebruiksdoel: - Kleurloos, de kleur van de eindlaag verandert daardoor niet. Wordt als anti-slip poeder toegevoegd aan Double Coat of Double Coat Dubbel UV.


Zeer eenvoudig en gemakkelijk te reinigen. Wit granulaat voor het antislip maken van gladde oppervlakken. Vervaardigd uit een synthetische korrel met een diameter van - mm.


Meng de poeder met de verf. Tip: Wanneer de verf met de antislip te lang ongebruikt staat zakt de poeder naar de bodem. DD lak antislip poeder is ontwikkeld om oppervlakken anti-slip eigenschappen te geven (surfplanken, vlonders, vloeren, gangboorden enz.). Egaal uitrollen met een structuurroller.


Ook Epifanes biedt een kant-en-klare ééncomponent antislip verf aan. De poeder die in deze verf is verwerkt is op basis van polypropyleen en tevens los verkrijgbaar. Voor het aanbrengen van een antisliplaag op het dek kunnen de laatste twee lagen hoogglans aflak worden vervangen door twee lagen Epifanes antislipverf. Kan in de laatste laag aan de verf worden toegevoegd.


Bestel het eenvoudig online. Antislip middelen voor uw gietvloer of vloercoating.

Voeg vervolgens zorgvuldig Double Coat Anti-slip poeder toe aan het mengsel Double Coat. Roer het mengsel tijdens het aanbrengen regelmatig. Breng het mengsel gelijkmatig aan met behulp van een moltopreen of mohair roller. Breng niet te veel materiaal in één keer op. Double Coat anti-slip poeder Kan direct worden toegevoegd aan Double Coat, Double Coat Dubbel UV of Double Coat Karaat waneer een antislip profiel is gewenst, Kleurloos, Blijvende antislip eigenschappen, Niet scherp, Kleur: Niet van toepassing.


Hierdoor kunnen agglomeraten ontstaan. De anti-slip poeder van Supadance is gemaakt om U niet te laten uitglijden tijdens het dansen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts