vrijdag 3 maart 2017

Spiegel sieradenkast

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bestel Spiegel online of kom langs in de showroom in Tiel. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De spiegel is makkelijk in elkaar te zetten. Ik heb de spiegel gekocht voor mijn jarige dochter, voor haar is de spiegel groot genoeg.


Deze mooie sieradenkast is een praktische toevoeging aan elke kamer.

Deze staande sieradenkast van Songmics combineert de functie van een. De sieraden kast is aan beide zijden voorzien van verschillende haakjes, houders en ophangsystemen voor o. Tevens is de staande spiegel kast voorzien van een slot met sleutel, zodat je kost. Kwaltiteits spiegelkast met een elegant design buiten spiegel , binnen accessoire kast. Praktische indeling voo het opbergen van ringen, oorstekers, hangers, etc. Grote spiegel aan de voorzijde.


Afmeting sieradenkastje : 20x20x5cm. Bespaar tot wel via kiesproduct. Verfraaien van uw huis met Spiegels.

Ruim assortiment online bestellen! Grootstse aanbod Spiegel sieradenkast. Voor iedereen die op zoek is naar een aankleedspiegel met opslagmogelijkhei is de Songmics- spiegel en sieradenkast de beste optie!


In de praktische kast kan je al jouw sieraden netjes en veilig opbergen. Deze witte sieradenkast is perfect voor het opbergen van al jouw favoriete sieraden. Hang kettingen en oorbellen op en leg jouw mooiste armbanden neer in de onderste rekjes. Op de voorkant van het kastdeurtje zit een grote spiegel waar je meteen jezelf met je sieraden kunt bekijken. De binnenkant van de kast is uitgerust met textiel (velours) waardoor je sieraden niet beschadigen.


De sieradenkast is tevens uitgerust met een slot zodat je je sieraden veilig kunt opbergen. Het geheel staat vast op een draaiplateau, zodat deze makkelijk draaibaar is. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Sieradenkast , make up- en accessoirekast, passpiegel! Kwantum, daar woon je beter van!


Koop hem nu voor €3met deze elegante sieradenkast van bhp verlies je je favoriete accessoires nooit meer uit het. Een echte passpiegel (spiegels ) en opbergsysteem voor al uw sieraden en accessoires. De voorkant heeft twee openslaande spiegeldeuren.


Eenmaal geopen heeft u in totaal drie spiegels , de echte passpiegel! Achter deze spiegels bevind zich de sieradenkast en accessoirekast waarin u alles zeer overzichtelijk en geordend kunt opbergen. Staande sieradenkast met LED verlichting - t.

Deurhanger sieradenkast met spiegel. Deze handige deurhanger sieradenkast hang je heel eenvoudig aan een deur, waarna je jouw sieraden netjes en geordend kunt opbergen. Dit is dé must have voor elke vrouw. Zo houd je altijd het overzicht. Een extra functie die een sieradenkast nog luxer en handiger maakt is als er een spiegel in de kast wordt geïntegreerd.


Dankzij deze ingebouwde spiegel kan je in een oogopslag zien of de gekozen sieraden ook werkelijk bij elkaar en bij de outfit passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts